Endelig vårstemning på trappa ♥

 

IMG_5183IMG_5179

På onsdag var jeg avgårde og handlet litt blomster til trappa – og i dag har jeg endelig fått planta de. :o) Det er så utrolig deilig å ha litt blomster i inngangspartiet igjen, nå er endelig våren her! Denne lille hjertesteinen jeg har skrevet litt tekst på, synes jeg er så søt. Har noen flere på lur,har lyst til å skrive litt ulike ting på de.

IMG_5208

På en Plantasjen fikk jeg tak i ei diger julerose, synes den var så nydelig! Jeg har fremdeles utrolig lyst på lyserosa, og en mørkerød julerose – men er litt usikker på hvor jeg skal få tak i… Som nevnt tidligere har jeg ikke hatt juleroser før, men du og du så herlige de er! Og begynner den å henge med hodet, får den litt vann – og reiser seg opp igjen med en gang. En skikkelig tøffing. :o)  Også så stas at de kommer tidlig tidlig i blomst, blir kos å titte etter små blomster tidlig neste vår.  

IMG_5173IMG_5184

Skulle svært gjerne hatt sol da, bildene blir litt stusselige, men det er nå bare sånn det er da. I følge værmeldinga blir det nok småregn fremover også. …men det snør iallefall ikke! :o) Den grå krukka er i plast (fra plantasjen den også faktisk, men er lenge siden jeg kjøpte den) – jeg synes den har vært pen, men litt for glatt for min smak.. Så, jeg begynte å spraye også den med steinsprayen! hehe, ja – man kan fort gå litt amok.. Iallefall jeg! Men synes det passer fint sammen med det andre da. :o) Men jeg har vist allerede brukt den opp, så krukka fikk bare ett tynt lag. Må nok kjøpe mer spray etterhvert – kjenner jeg meg selv rett så blir det nok mer spraying iløpet av sommeren også… Den er jo helt genial!

IMG_5171  IMG_5201

Julerosen har ulike farger på blomstene ettersom om de er nyutsprungne eller har blomstret et stund. Stilig!

IMG_5189IMG_5190

   Denne hvite varianten synes jeg minner om hvitveis – og det er jo ikke å forakte nå som det fremdeles ligger en meter med snø! (iallefall i hagen vår.. *sukk*)

IMG_5193IMG_5203

Da mamma var på besøk her om dagen hadde hun med disse herlige små påskeliljene. De er kjempenusselige! Jeg har så og si ikke gule blomster i hagen, kun lys lys gule, nesten hvite – men gult er kult til påske!!

IMG_5157  IMG_5166 

IMG_5154 

Jeg  kjøpte også påskeliljer til “balkongkassene” på hver side av inngangspartiet. I år skal  jeg få meg nye kasser her, noen som er enkle å hekte av for å ta inn om natten etc. Men har ikke funnet noen jeg har falt for enda.. Tips taes imot med stor takk! :o)  En deilig følelse å plante i hagen igjen!!

IMG_5185

Så koselig at du ville titte innom, jeg håper du har en vidunderlig helg! Klem fra meg♥

14 Comments

 • Monica fra Koseleg on April 4, 2010

  Oj! Her var det mye inspirasjon å hente! Vi kom igjen fra Påskefjellet i ettermiddag, deilig å komme hjem til vår i hagen! I morgen skal jeg på “hagevandring”- gleder meg! Mange flotte bilder og inspirerende tekst Tonerose- alltid hyggelig å titte innom her! Ha en fortsatt fin kveld!

 • Tonerose on March 26, 2010

  Hjertelig takk jenter! :o) Koselig at bildene kunne inspirere!!

  Jepp, julerosen har hvite blomster, lysegrønne, og lysegrønne med rosa kant. De forandrer seg ettersom hvor langt ut i blomstringen de er kommet. Stilig!

  Stor klem fra meg!

 • Jorunns hage og hobby on March 23, 2010

  Nydelig vårstemning du møter dine gjester med!
  Dette gir motivasjon til å sette igang med mitt inngangsparti!
  Ha fin uke!:)

  .9

 • anne - moseplassen on March 22, 2010

  så fint du har laget det 🙂
  Jeg glemte helt bort å kommentere sist jeg var innom, men dette var godt å se 😀

 • Ellea on March 21, 2010

  Å så fint du hadde fått det;) Nå kommer vårstemingen kjenner jeg.

  Tror jeg må få meg en julerose jeg også. Den ene jeg har står fremdeles i sin lille staudepotte for jeg orket ikke å plante den i bedet i høst……

 • Linda on March 21, 2010

  Så deilig med blomster somønsker velkommen. Nydelige bilder:) Gød søndag:) Klem

 • Ninni on March 21, 2010

  Der kom de etterlengtete julerosene dine i hus 🙂 Så fine blomstene er! Er den med litt rosa kronblader på fra samme plante som de med litt grønt? Rålekkkert!

  Inngangspartiert ditt har du pyntet nydelige i ekte Tonerosestil 🙂
  God søndag til deg og de to guttene dine!

 • josimo on March 21, 2010

  Vidundelig vakkert alt sammen!!

 • Hilsen fra landet on March 21, 2010

  Løker gir liv! Og juleroser tror jeg er på vei til å få en renessanse!

 • Blomsterguri on March 20, 2010

  Hei igjen! Du må sjekke på Hobbydrivhus.no, og så er det “Tilbehør drivhus/hage” nederst på siden står den plantekassa med 25 liter vannlager. Ser veldig kjekk ut!

 • Tonerose on March 20, 2010

  Hjertelig takk jenter! :o)

  Steinsprayen har jeg kjøpt på Bauhaus, men regner med at man får tak i andre steder også. Steder de selger spraylakk etc. Det er skikkelig moro, passer veldig fint i min hage iallefall!

  Så koselig at du blei inspirert Blomsterguri! Jepp, fikk tak i på plantasjen – men er desverre ikke alle plantasjer som har. Evt ta en telefon og hør med de på forhånd – eller gjør som meg og dra uansett, jeg blir alltid i skikkelig godt humør etter å ha tusla rundt på hagesentre, og som regel blir noe med hjem uansett.. :o)

  ojoj – farlig farlig.. Spørs nok om jeg må bestille meg et par fra zimtrade ja, har jo helt glemt bort de! Der har de både mørk rød/burgunder, og en flerfarga som er lyserosa også… jippi! Mangler bare fylt nå! :o)

  Kos dere masse i helga jenter!

 • Monicas Hage on March 20, 2010

  Begynner å få øynene opp for juleroser jeg også. Jeg har bestilt tre sorter hos Zimtrade, hvit, lysrosa og burgunder. Ta en titt der… Vårlig og fint på trappa di:)Klem

 • Blomsterguri on March 20, 2010

  Wow, julerose på Plantasjen? Da må jeg ta en tur i morra! Ble så inspirert av innlegget ditt at jeg må vel finne en fin krukke som kan sto utenfor inngangspartiet også – med noe fint i! Koselig blogg du har! Ha en kjempefin lørdagskveld!

 • Anita on March 20, 2010

  Gratulerer med din første julerose!!
  De er bare nydelige:)
  Du har virkelig fått fint og vårlig ved inngangspartiet ditt!
  ..men du Steinspray??? Hva er det. Hørtes spennende ut. Og hvor får man tak i noe slik??

  Ha en fin, fin lørdagskveld
  Klem Anita

Leave a Reply