{ giveaway } Barnelykke ♥ FestFabrikken ♥ ToneroseDesign

giveaway 6000insta copy copy copy

I helga som var oppdaga jeg plutselig at det var hele seks tusen følgere av @ToneroseDesign på instagram – og dette må selvfølgelig feires! HJERTELIG takk til DU som følger – så utrolig gøy!

Jeg har vært så heldig å få lov til å få gi bort et HIMMELSK tyllskjørt ifra herlige Barnelykke.no – er det ikke LEKKERT? Jeg og tvillingsøstra mi kjøpte et tilsvarende i dukke/nyfødtstørrelse til vakre lille tantebarnet vårt – supersøtt til nyfødtfotografering ♥ Du som vinner giveaway´n kan selv velge størrelse på skjørtet, ifra 1år og helt opp til 12 år. NYDELIG!!

Ifra flotte FestFabrikken.no får du supersøtt rosa stash til selskap ♥ Skjønne duse lyserosa pappkrus, hvite papirsugerør med rosa hjerter, hvite papirsugerør med lyserosa prikker, rosa teip med mørkerosa prikker, lyserosa cupcakeformer med hvite prikker, og chevron rosa og hvite papirposer. Herlig!

Ifra meg får du selvfølgelig boka mi! ♥

“I denne delikate og inspirerende boken lærer Tone Røyneland deg hvordan du lager vakre innbydende dessertbord. Med enkle knep viser Tone deg hvordan du kan forvandle barnebursdagen til et eventyr alle vil huske. Lær å designe dessertbord som vil imponere i bryllup og barnedåp! Hva med å overraske med et glitrende dessertbord til nyttår eller på venninnefesten? Du lærer også basic kakedekoreirng, som å trekke en kake med marsipan. Tone deler alle sine hemmeligheter, og viser hvordan du kan lage de vakreste blomster av marsiapn – blant annet Toneroses populære utsmykkede fantasiblomster.
Boken er full av vakre bilder av stilige dessertbord, la deg inspirere!”

Du deltar i GiveAway´n ved å dele bildet på Facebook, evt instagram eller egen blogg – og legge igjen en kommentar på facebook i DETTE innlegget. Kjempeflott om du også vil LIKE ToneroseDesign, Barnelykke og FestFabrikken ♥

Vinneren trekkes om en uke ♥ Håper DU vinner!

- tone3

No Comments

Leave a Reply