Hjertelig takk kjære bloggvenner! ♥ – og et supert tips om du vil støpe betong, forresten :o)

 

 IMG_7511

Først av alt – HJERTELIG tusen takk for alle kjempekoselige tilbakemeldinger på at jeg er gravid igjen! Dere er så skjønne!! :o)  De herlige kommentarene deres varmer mer enn dere aner – tusen takk!! ♥

IMG_7461IMG_7464

Her for en liten stund siden forsøkte jeg meg på å støpe et lite fat av betong, ved å bruke noen store rabarbrablader for å lage avtrykk. Her er det ferdige resultatet! :o) Regner med at jeg kommer til å prøve meg på noen flere etterhvert, dette ble litt sånn hurra-meg-rundt da jeg hadde litt støp igjen etter laging av et par engler… Det er forresten et par Angelique-tulipaner, de fylte duse rosa som ligger i fatet – synes de minner litt om roser! :o)

  IMG_7458

Akkurat kosta/skrapa bort de siste bladrestene i fatet, det hadde nok gjort seg å spylt det og latt det tørke slik at det ble litt jevnere FØR jeg tok bilder.. jaja! :o) Jeg har nå gått til innkjøp av en VISP til drillen – det er jo bare helt genialt!!! Jeg som trodde at jeg måtte kjøpe en “murerdrill” (eller noe i den duren…) som kostet flere tusen kroner.. Så jeg har rørt med sleiv i betongen tidligere – det kan jeg love dere at tar litt tid.. Og krever litt stahet! :o)  Men, så fant jeg ut (søkte en del på nettet, og hang litt mer på bauhaus) at jeg kan jo bare kjøpe den lille vispen til å sette fast på vanlig drill!!! Og en drill er jo noe de fleste har i huset! Utrolig genialt. Jeg brukte først vanlig batteridreven drill, men den orket ikke holde på så lenge.. Denne som går på strøm (og er en del kraftigere) var det derimot null problem med. Jeg kjøpte vispen som var Bauhaus sitt eget merke, så jeg betalte under hundrelappen for den! Anbefales definitivt om du har tenkt til å støpe litt, det gjør det hele sååå mye enklere. Husk å gjerne blande støpen i 10minutter! :o)

IMG_7459IMG_7507

Fikk litt igjen av støpen nå sist også, og la det inni et par rabarbrablader i et nytt forsøk på fat. :o) 

IMG_7506

Tulipanene står i flott flor nå, jeg gleder meg SÅ til rosene etterhvert begynner å blomstre. Louise Odier står med masse knopper! Men jeg nyter tulipanene til deres fulle nå altså! :o) Det er helt herlig å kunne tusle ut og plukke med seg en diger bukett inn, eller til å ha med seg bort om man skal på besøk. Deilig! Jeg får desverre ikke gjort like masse som ønskelig ute i hagen nå, men det stopper meg ikke fra å nyte blomstringen! :o)

IMG_7475 IMG_7481

Massevis av farger – som jeg ikke helt skjønner hvorfor jeg kjøpte. Men da er det iallefall veldig enkelt å plukke buketter, også kan man lage buketter med ulik stil og fargekombinasjoner. Og det er såklart kjempestas!!

IMG_7485IMG_7484

På bildet under er det litt mer avbalansert og mer min type farge på blomstene. Kjølige og duse pasteller. Men jeg skulle gjerne hatt flere blomster her! :o)  …ugress er det VIRKELIG nok av. jaja.   

IMG_7480

Til slutt må jeg bare ha med et oppdatert bilde av pilgrotta jeg har laget ved dammen – den blir skikkelig grønn i år!! Jippi!! :o)

 IMG_7505IMG_7476

Nei, nå får jeg snurre meg rundt og lage ei bleiekake – venninnen min har akkurat født en nydelig liten gutt! Tenk – for under et år siden, da Lukas ble født var det INGEN i min omgangskrets med babyer.. Og nå kommer det så mange! Kjempekos. :o)

Kjempekoselig at du tittet innom hos meg, håper du har en herlig kveld!

13 Comments

 • Miss Mette on June 4, 2010

  Så NYDELIGE bilder det var her inne hos deg, sommerstemning… Og gratulerer fra meg også med graviditeten. Herlig… Ønsker deg en super helg videre, klem fra Mette

 • asbjørg on June 4, 2010

  Så flott det blomstrer hos deg.Og betongstøping er en jo bare nødt til å prøve seg på,blir veldig inspirert av dine støperier.Vispen var veldig smart.
  Ha en god helg!

 • Ninni on June 4, 2010

  Pssst…glemte å si at det er perlebusken i headeren, du har helt rett 🙂

 • Ninni on June 4, 2010

  Ååå..så mye lekkert Tonerose! Så flott rabarbrafatet ble 🙂 Genialt med vispen du kjøpte! Betong er kjempetungt å blande.
  Angelique er bare helt skjønn, jeg kommer nok til å kjøpe et lass med løker til høsten. Synes du de står lenge?
  Det er sååå deilig at sommeren er kommet og følge med på alt som skjer i haven. Jeg synes liksom sommeren lukter mye bedre i år enn før, snuser inn deilige dufter på tur med hunden hver dag 🙂
  Jeg savner mine Louise Odier, nyyydelige blomster og såååå skjønn duft!
  Ønsker deg en vakker sommerhelg. Klem

 • Bare Mio on June 4, 2010

  Hei igjen,
  Så kjekt du vil være med på min Give Away, har notert deg for lodd nr. 69-71. Lykke til.
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Mio

 • Jannickes Hjemmekos. on June 4, 2010

  Du er så flink! Jeg er mange år eldre enn deg og først nå har jeg begynt å interessere meg for hage, men det er aldri for sent…

  Flotte bilder. Klem

 • Monica fra Koseleg on June 3, 2010

  Hei! Jeg har også lyst å prøve meg på noen flere støpeprosjekter etterhvert- men føler at jeg er litt i tidsklemma for tiden. Det er så mye jeg har lyst til- har så mange planer- og så er det så mange ting som jeg må gjøre som setter begrensninger for meg- skulle virkelig ønske at døgnet hadde flere timer! Kjempefine bilder av tulipaner og pilgrotte.Jeg har også noen tulipaner som er “feil” her hos meg- En fargeblanding jeg kjøpte viste seg å inneholde veldig mye gult og i år når påskeliljene fortsatt blomstrer ble det alt for mye gult på en gang. Jeg likte så godt urtehjulet ditt også- så nå går jeg og drømmer om et slikt- kanskje i kjøkkenhagen? Ønsker deg en kjempefin kveld og en god helg! Du har en fin tid i vente- kos deg! Klem

 • Lene fra Lillehammer on June 3, 2010

  Å duuuu, gratulerer så mye igjen, så utrolig koselig da! Håpe formen din blir bedre denne gang da, men det tror jeg den gjør vet du. Dere har jo bare så utrolig mye å glede dere til fremover. Har ofte tenkt på at Martinus også skulle ha fått et søsken, men jeg føler meg ikke klar enda, men ettesom jeg nå allerede er 38 år har jeg heller ikke muligheten til å vente så altfor lenge heller. Men vi får se.
  Pilgrotta di er forresten superlekker, en sånn en kunne jeg godt tenkt å få til også, hvordan gjør du det?
  Ha en god natt og drøm søtt om alt det gode som venter deg, om den superflotte hagen din og den enda skjønnere sønnen din.
  Klems

 • Anita on June 3, 2010

  Nydelige bilder igjen 🙂
  Jeg blir så glad når jeg leser inne på bloggen din og nyter synet av de vakre blomstene dine!

  Tror jeg skal lage meg en pilgrotte jeg også…Så på Grønn Glede(NRK) på tirsdag. Der holder de på å lage pilgjerde. Spennende!

  Klem Anita

 • Drømmen om en Romantisk Hage on June 3, 2010

  Heisann 🙂
  Så lurt å legge rabarbrabladene i ei skål for å få den rette formen. Hvorfor har eg ikke kommt på det sjølv???
  Såg at di avstøping var uten hull. Eg fikk ikke et slett og glatt betongblad da eg støpte. Hvilken type sement bruker du? Kanskje eg bruker feil type. Og er det noen spesiell butikk du bruker som selger former som passer til å støpe i, Som engler og andre figurer?
  catharina 🙂

 • Margrethes hus og hage on June 3, 2010

  Så flott blomstring hos deg 🙂
  Man må nyte de vakre blomstene når de står. Her er tulipanene over for iår, og ikke har jeg hatt så mange av de heller. Men nå begynner rosesessongen, og den er bare helt nydelig!

  Kosleig liten grotte du har laget, da 🙂 Skikkelig koselig sitteplass inni der!

  Ha en fin kveld. Hilsen Margrethe

 • Romantikk-takk. on June 3, 2010

  Gratulerer fra meg også,kjekt med barn,elsker dem. Kjempesøte blomsterbilder. :))Klems.

 • Bare Mio on June 3, 2010

  Wow, så nydelige bilder.
  Alt er jo bare så lekkert, det støpte fatet og pilgrotta er bare helt nydelig.Så flink du er.
  Ønsker deg en herlig kveld.
  Klem fra Mio

Leave a Reply