Kakebaking.. ♥

IMG_4335 dåpskake
Velkommen! Jeg har kost meg med å lage dåpskake til nydelige sønnen til ei god venninne av meg – og i morgen kommer et bildedryss + litt fremgangsmåte på kaken! Inspirasjon til kaken fikk jeg fra et av nyfødtbildene jeg tok av han – nemlig DETTE bildet! Som pynt på kaka “måtte” det jo bli en nusselig liten baby i marsipan, med brun strikka langlue på! hihi. Lille prinsen laget jeg liggende på et hvitt pledd av marsipan – likt det hjemmestrikkende pleddet dåpsbarnet vanligvis bruker  ♥ Jeg synes dette er det aller beste ved å lage kaker – det er så gøy å kunne lage de personlige!! Kakepynten gikk i fargene hvitt, ubleika og brunt – akkurat som bildet. Selve kaka var vaniljekake (hvit/ubleika) – og som en liten overraskelse brukte jeg en hjerteform – slik at når du skjærte et stykke av kaka var det et brunt hjerte (sjokoladekrem) midt inni kakestykket ♥
Jeg synes det er kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag! Måtte dagen din bli VIDUNDERLIG!! ♥ Stor klem fra meg!

14 Comments

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Jorunn,

  HJERTELIG takk for så gode ord, snille snille deg!! ♥ Vet ikke helt hva jeg skal svare på det her – annet enn HJERTELIG tusen takk!! ♥

  Du vet virkelig å glede noen, så positiv og herlig kommentar! :o) Tusen takk!!

  Håper du har hatt en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Petra,

  hmmm – var dette beregnet på meg? :o)

  Håper du har hatt en herlig dag!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Kaketina,

  Koselig at du vil se flere bilder! :o)

  Oj, smatt såvidt innom siden din – der var det jammen mye lekkert ja!! og helt toppen sted å få hjelp og utveksle idèer etc! Tusen takk for heads-up’n! :o) Må nok titte innom igjen når jeg har litt bedre tid ja!

  Kjempekoselig! :o)

  Tusen takk for det, håper du har hatt en herlig dag også!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Tommensgirl,

  Hjertelig takk for det! Lille store stoltheten vår! :o)

  Så koselig at du er innom hver dag, kjempestas! Hjertelig takk snille deg!

  Tusen takk for det, håper du også har hatt en fiiiin dag! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Ragnhild,

  Hjertelig takk for så gode ord!! Tusen takk snille deg! :o)

  Håper du har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Så koselig A-H!! :o)

  Tusen takk for det – jeg og gutta har kost oss masse ute i vårværet i dag. Og begynt så smått å stelle litt i hagen. DET var deilig det!! :o)

  Håper du har hatt en herlig dag også!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 6, 2012

  Hei Lene,

  Så koselig at du gleder deg til å se bilder! :O) Ja, ikke sant?

  Hjertelig takk for det, håper du også har hatt en nydelig dag!

  Stor klem!

 • Jorunn on March 6, 2012

  Hei! Jeg er farmor til dåpsbarnet du laget kaken til, og jeg, samt flere med meg, er mektig imponert over hva du får til av kakebaking/pynting, fotografering osv. Du er et skikkelig unikum! Kaken var imponerende flott og kjempegod. Vi ble stumme av overaskelse da vi så hjerte inne i kaken! Takk for at vi får være med å se hva som er mulig for noen å få til, og jeg gleder meg til å følge bloggen din videre fremover! Lykke til!

 • Petra Eriksson on March 6, 2012

  Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida http://www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

 • Kaketina on March 6, 2012

  Gleder meg til å se resultatet 🙂

  På facebook så finnes det en gruppe som heter “kaker nær deg” håper du vil ta turen inn dit 🙂

  Tar meg også friheten til å legge bloggen din inn i min bloggliste , slik at jeg ser når du har nye blogginnlegg 🙂

  Ha en strålende dag videre 🙂

 • Tommensgirl on March 6, 2012

  Så utrolig flink du er.. Gleder meg til å se bildene i morgen:)
  Blir helt imponert jeg, over alt du ordner og lager.. Er her inne hver dag,men er ikke alltid like flink til å kommentere..
  Nydelig bilde av sjarømeren deres i innlegget under:)
  Ha en fiiin tirsdag:)
  Klem

 • Anonymous on March 6, 2012

  Så mange flotte bilder og så mye nydelig du lager. Delikat. Nvh Ragnhild Hals Amsrud

 • A-H on March 6, 2012

  Gleder meg til å se:)
  Ha en fin dag!!

 • Lene on March 6, 2012

  Gleder meg til å se bildene i morgen, er gøy med personlige kaker :)Ha en super dag <3

  Stor klem

Leave a Reply