Grunnet stor pågang har jeg måttet sette pause på alt av kakebestillinger, da tiden desverre ikke strekker til – selv om jeg elsker (!) å dekorere kaker. Du er hjertelig velkommen til å delta på KURS ♥

ToneroseDesign@gmail.com – send meg helst mail, da er det enkest for meg å få svart så raskt jeg får tid

Instagram: @tonerosedesign ♥ Facebook: ToneroseDesign ♥  Tone Almendingen Røyneland ♥ Buskerudveien 87, 3024 Drammen

62 Comments

 • Ane on February 11, 2014

  Hei! Fantastiske kaker du lager! Virkelig imponert!
  Kort varsel, men har du mulighet til å lage en dåpskake til 2 mars helgen? Hadde virkelig satt pris på det.
  Mvh Ane

  • Tonerose on February 11, 2014

   Kjære Ane,

   Hjertelig tusen takk for så gode ord – stas at du liker det jeg lager! =)

   Det ville vært en ære å lage dåpskake til deg, men desverre har jeg ikke kapasitet til dette – jeg er helt fullbooket fremover. Det finnes en facebookside “kan du bake til meg” hvor det er mange kakedekoratører samlet, kanskje det kan være en ide å titte innom der og se om dere finner en kakedekoratør dere liker? =) Evt forklarer jeg hvordnan man bruker silikonformer til å lage skjønne små babyer, englevnger etv i boka mi, samt vakre (ikke altfor tidkrevende/avanserte) marsipanblomster – om du har lyst til å prøve deg selv! (kan evt bestille ferdig marsipankake fra baker´n, gjerne trukket med ekstra hvit marsipan – og dekorere den selv, men selvlaget pynt. VIlle garantert (!) imponert! Men, da skal man ha tid og lyst itl det selvfølgelig =) Jeg kommer til å holde mange kurs fremover, om det hadde vært moro til en senere anledning =)

   Kos dere med planelggingen av den store dagen! =)

   – Tone ♥

 • Kristine on June 10, 2013

  Hei, jeg skrev her for en stund siden, sjekket noen ganger uten å ha fått svar, å nå ser det ut som det jeg skrev er borte:/
  Men jeg lurte på om du lagde disse melkekartongene på bestilling, som brukes som navnkort. Tenkte å bruke de i forbindelse med dåp. (Vet jeg kan lage de selv, men ønsker å få de lagt da jeg ikke har utstyr, tolmodighet osv..;)
  Ønsker å bestille de, og kake av deg, antallet er jeg usikker på., men har du et ca prisoverslag på melkekartongene? Om du lager de da:)

  Mvh

  Kristine

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei Kristine,

   Det går litt i perioder når jeg får vært innom her – send meg mail om du ønsker raskt svar =) tonerosedesign@gmail.com Da svarer jeg gjerne raskere! =)

   Jeg lager desverre ikke trykksaker på bestilling, da jeg ikke har kapasitet til dette. Men jeg har lagt ut mal på bloggen om du evt har noen kjente som vil lage til deg, om du ikke vil lage selv? Når blir barnedåpen? Om det er en dato jeg har aneldning ville det vært en ære å få lage kake! =)

   Kos deg med planleggingen av den store dagen!

   Tone =)

 • Line on June 4, 2013

  Heisann. Må bare få si at du lager fantastisk fine kaker 🙂 Øver og øver for å bli like flink.
  Men et spørsmål.. hva frakter du kakene dine i? kaketine er veldig praktisk, men de blir som regel for små/lave.
  Hilsen Line

  • Tonerose on June 9, 2013

   Hei Line,

   Hjertelig takk for det! =)

   Jeg bruker kake-esker, er det evt store kaker setter jeg et par esker sammen =) Bokser kan bestilles på nett ifra utlandet, men de har også et par varianter på feks staples =)

   Stor klem!

 • Aina Pedersen on May 19, 2013

  Hei, hva tar du for ei 1, 2, 3 og 4 etasjes kake? Har du en kalkulator som regner ut hva ei kake koster?

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei Aina,

   Kakene mine ligger per dags dato ofte på ca 100, -per kuvert – med pris avhenger av størrelse og design =) Send meg gjerne en mail ToneroseDesign@gmail.com – der svarer jeg mye raskere enn her inne =)

 • Ingunn on April 23, 2013

  Ønsker bare å si at det er så fantastisk å lese bloggen din, du er så superflink å bake og fotografere. Blir så superinspirert!

  Jeg liker å bake både kaker og boller – men du har gitt meg en del gode tips nå! Du er utrolig flink, og skriver så mye søt! 🙂

  Har veldig lyst å bestille kaken din en gang i fremtiden, men det spørs hvor du bor om man kan hente kake?

  Ingunn

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hei Ingunn,

   Hjertelig tusen takk for så gode ord!! ♥ Kjempestas at du blir inspirert! =)

   hihi, søta!! Så skjønn du er – tusen tusen takk snille deg! =)

   Det ville vært en ære å lage kake til deg en gang – jeg holder til i Drammen =) Jeg kan levere, men det avhenger av kapasitet den aktuelle datoen, henting her kan man gjerne gjøre feks dagen før selskapet =) Eller så ville det vært supergøy om du har lyst til å være med på kurs en gang (mjøndalen, 10min utenfor drammen) – til høsten håper jeg å få satt opp flere ulike kurs igjen! ♥

   Stor klem!

 • Anonym on April 20, 2013

  Hei Tonerose!
  Jeg er en 16år gammel jente som ser veldig opp til deg! 😀 Jeg har så lyst til å bli som deg, men jeg vet ikke helt hvordan :/ Jeg vet jeg ikke kan bli konditor, siden jeg ikke klarer å gå på den skolen jeg må gå på for å bli det, og når jeg tenker på konditor så ser jeg for noe helt annet enn det det virkelig er.. men jeg har veldig lyst til å gjøre som du og være konditor hjemme 😀 Jeg har bare fryktelig dårlig tålmodighet og vil starte NÅ med èn gang, og jeg aner ikke hvordan jeg skal starte D:
  Det var mamma som kom med forslag og spurte om hva jeg syntes om å begynne å selge kaker, siden jeg vil bake hele tiden til alt og alle, og det blir fort dyrt for min familie siden vi er mange og har veldig dårlig råd.. Jeg har jo en drøm om å selge kaker til andre, siden jeg tror familien min begynner å bli litt lei 😉 Men jeg er for det første alt for pysete til å fortelle til folk at jeg vil selge kaker og for det andre hater jeg å kreve penger 🙁
  Jeg har noe som heter Asperger syndrom og er ikke veldig sosial av meg, jeg finnes ikke sjenert, men jeg lever veldig i min egen verden og har det fint alene, så folk ser på meg som både merkelig og “ukul”. Det gjør det mye vanskeligere å spre det rundt, siden jeg bor i et tettsted, der alle kjenner alle.. Også vet jeg ikke om det jeg lager er bra nok, siden jeg har den tanken at alt jeg gjør å sier er galt og hvis noen sier noe positivt om det, så lyver dem.. Men baking er noe jeg virkelig elsker å holde på med og jeg kommer ikke til å slutte, uansett hvor mye jeg mislykkes 🙂 Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? 🙂

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hei Viktoria,

   Tusen takk for det – så koselig at du har lyst til å drive med det samme som meg! =)

   Jeg har ikke konditorutdannelse (er egentlig optiker) – så dette er ikke noe must for å gjøre det som jeg gjør =) Hehe, kjenner meg igjen der – skulle gjerne ha begynt i GÅR! hihi. Da jeg valgte å begynne med dette avtalte jeg møte med mattilsynet, slik at kjøkkenet mitt ble godkjent etc. Men dette blir jo på en litt annen skala – hva med å lage kaker for venner og mer familie? Feks at de betaler utgiftene du har, også kan du bare fortelle de hvor mange timer du bruker, også tar dere det litt derfra? =)

   Jeg synes du skulle lage deg en nettside, eller FB-side – og begynne å legge ut bilder av det du lager! =) Ta bilder av ALT du lager, selv om du er en smule sliten når du har sitti oppe til langt på natt, og helst bare vil gå og legge deg =) Det er bilder av kaker du har laget som du da kan vise til senere, når noen ønsker å booke deg! =) Du kan velge å være helt anonym om du oppretter en blogg, eller fortelle alle hva du heter – dette er helt opp til deg hva du ønsker i starten. =) Det er gratis å opprette en blogg (jeg begynte med en blogspot-blogg) og rimelig enkelt å sette seg inn i!

   Kjør på!!

   …og send meg en mail med nettadressen, jeg titter gjerne innom!! Det er bedre om du sender meg mail enn å legge igjen kommentar her inne – det går veldig i rykk og napp når jeg har mulighet til å få svart på kommentarer, og det kan fort desverre ta veldig lang tid. Sender du mail får du raskere svar! =) ToneroseDesign@gmail.com

   Masse lykke til – kos deg videre med kakedekorering!! Det er GØY!! =)

   Stor klem!

 • camilla on April 3, 2013

  hei.
  Jeg digger siden din 🙂 Du er utrolig dyktig.
  Jeg elsker bildene dine, de er fantastiske…
  Jeg bare lurer på hvordan fotoshop program du bruker, jeg er ny i fotogamet og bruker ikke fotoshop enda men ønsker å lære meg 🙂

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hei Camilla,

   Hjertelig tusen takk! ♥ jeg bruker photoshop 5, tror jeg – hadde annen variant tidligere og begge deler fungerte helt flott! =) Tar tid å lære seg phtoshop, men det er kjempegøy når man etterhvert skjønner litt mer. Anbefales! =)

 • Inger-Lise on April 2, 2013

  Hei.
  Din romantiske bryllupskake er helt nydelig og til stor inspirasjon!!
  Jeg skal lage bryllupskake til min niese og lurer på et par ting.
  Hva kler du kaken med under marsipanen?
  De hvite blomstene på den romantiske bryllupskaken, hva er de laget av?
  Hvilke farger har du blandet for å få den bleke, kjølige rosafargen?
  Initialene på toppen av kaken, hva har du laget de av?
  Jeg håper du har mulighet til å svare meg på dette, men forstår hvis du vil ha noen hemmeligheter for deg selv 🙂
  Mvh
  Inger-Lise

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hei Inger-Lise,

   Hjertelig takk for det ♥

   Jeg pleier å ha et lag sjokoladekrem eller smørkrem under marsipanen , ahvengig av type kake =) Jeg lager vanligvis pynten min av marsipan (feks ekstra hvit marsipan Hmm, initialene har jeg laget av ekstra hvit marsipan eller sukkerpasta. Den bleke rosafargen – wilton rose, og littegrann blått eller lilla – og hvitt =)

   Håper dette var til hjelp – spør ogjen om du lurer på noe mer! Om du sender mail svarer jeg raskere =)

 • Anina on March 16, 2013

  Hei!
  Hva koster noe sånn som Hello Kitty kaken du har laget,
  Og hvor mange personer rekker en sånn kake til?

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Anina,

   Kakene jeg lager begynner på 1.500,- passe til ca 15stk. Trekk i ekstra hvit marsipan +100,-

   Strålende dag til deg! =)

 • isabell on March 15, 2013

  Hei. Hvor kjøper du den hvite grove kartong papiret du bruker til de små melkeboksene?

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Isabell,

   jeg bruker enten plakat ifra staples eller a4ark i 10pk ifra panduro =)

 • siv h schulstad on March 9, 2013

  Lager du pynt til kaker? Er på jakt etter noen som kan lage pokaler og racingflagg og orange blomster.
  Mvh Siv

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Siv,

   Beklager mitt altfor sene svar – tar desverre ofte litt tid før jeg får svart her inne. Send meg mail, da svarer jeg raskere =) ToneroseDesign@gmail.com jeg lager desvere ikke “bare” kakepynt på bestilling, men om du ønsker å bestille en hel kake lager jeg gjerne dette til deg, såklart med pokaler, racingflagg og orange blomster om det er dette du har lyst på! =)

   Tone =)

 • Elise&Christian on March 6, 2013

  Hei tonerose! 🙂 Vi gifter oss 10 August 2013! I den forbindelse lurer vi på om vi kan bestille brylluppskaken vår hos deg! Hva vil evt prisen bli på en kake til 60 personer?
  Mvh Elise og Christian 🙂

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Elise og Christian,

   Så flott at dere sendte mail, som dere ser tar det gjerne desverre litt tid før jeg få svart på kommentarer her inne.. =) Gleder meg massevis til å lage bryllupskaken deres! =)

 • Marianne on March 5, 2013

  Hei 🙂 er mektig imponert over alt det du lager, så flott og ordentlig alt ser ut :-)))) Lurer på om du har laget Tema bursdag i Disney Prinsessene ?? Hadde vært kult å sett dine ideer der. Trenger litt inspirasjon og tenker du har masse ideer der også.. Tar du utfordringen ? Eller har du nettsider å henvise til. Evt andre blogger ? Mvh Marianne 🙂

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Marianne,

   Beklager mitt altfor sene svar, det tar desverre ofte lang tid før jeg får svart her inne – tiden strekker ikke helt til! Send meg en mail, da er det mye enklere å få svart tidligere =)

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Jeg har ikke alget tema bursdag med disney prinsessene enda. Jeg har desverre ikke mulighet til å lage istand et bursdagselskap til inspirasjon, men jeg regner med det blir flere bursdagfeiringer fremover som kommer til å blogges. Disneyprinsessebursdag er ikke planalgt (har selv to små gutter, dermed ikke like aktuelt, hihi) men mulig det blir en prinsessebursdag til sensommeren/høsten. =) Jeg ville googlet det, da finner du sikkert masse vakker inspirasjon! Har desverre ingen nettsider/linker som jeg husker å ha sett disney-prinsesse-tema-bursdag på i hodet.. =)

   Lykke til, og kos deg!!

 • Anita Løtveit on March 3, 2013

  Heisann 🙂 Du lager sååå mye fint, jeg er helt imponert.. Alt du får til 😀 Men jeg lurte på hvor mye de koster for ca 20 mini melkekartonger, som du lager? og om du har mulighet til å sende i posten? Bor i nærheten av Bergen 😀

  • Tonerose on March 4, 2013

   Hei Anita,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Jeg lager desverre ikke trykksaker på bestilling, da jeg ikke lengre har kapasitet til dette. Men jeg har lagt ut mal til mini-melkekartonger til gratis nedlasting, du finner denne under trykksaker-gratis nedlasting =) Så kan du lage selv om du har lyst! =)

   Happy mandagskveld!

   Tone =)

 • ida woxen brækkan on February 21, 2013

  hei tonerose
  jeg har snakket med din far, øistein og liv om Alexanders konfirmasjon. han får nok den fineste konfirmasjonen i forhold til kaker og mat og fotomontasje slik du og tvillingsøsteren din får til!!!!!!!!!!
  vi er invitert, men kommer dessverre ikke. skulle gjerne sett dere alle sammen, for det er så lenge siden vi så dere. dere to jenter er jo fantastisk flinke til det dere gjør kreativt. you are the best!!!!!!!!!!!! vel, derfor lurer jeg på om det er mulig om du kan lage en kake til Haakons konfirmasjon 5 mai 2013? Hvis du har mulighet, bestiller jeg gjerne en kake fra deg. kanskje vi bestiller en fotomontasje også!!?
  jeg sender nå litt informasjon om Haakon, selv om du har sett ham og sikkert hørt om ham. han er håndballfrelst. han spiller strek ofte og får bank . han er sterk fysisk, selv om han ikke er høyest på laget. han er sterk, smidig, og lynrask. Dette er jo som om jeg skriver om brødrene din Alex og Adrian. I tillegg er han Manchester United-fan, hvis det hadde opp til han så skulle han gjerne spilt håndball og fotball hele uken og alle helger. men han måtte velge mellom dem, så håndballen vant. Ellers er han som ungdommer flest i vår tid; er på mobilen “hele døgnet”, han ser nesten ikke på meg når jeg snakker til ham. Hvis ikke han er på mobilen, så er han er pc`n sin eller ser på tv`n. Altså han ser på en eller annen skjerm så ofte han kan. han liker Simpsons på tv og ser på noe som heter higa-niga på mobilen internett. Haakon er ikke en gutt av mange ord, men en utrolig gullegutt, som jeg kaller ham. Iphone er hans mobil, og ønsker seg selvfølgelig en macbook. Men hans far er ikke tilhenger av iphone eller noe dette firmaet står for , fordi de er for sære sier han.
  Jeg vet jeg er sent ute, men håper jeg kanskje ikke er det.
  dette selskapet ditt er fantastisk. Du er flink!!!!!
  på forhånd takk vennlig hilsen ida med familie
  ps; skal hilse fra mannen min, Tor Magne, og Christine og så vår lille vofse- simba( han er en liten puddel og helt svart) Simba elsker Haakon og Haakon elsker Simba.
  Simba kommer og legger seg i fanget til Haakon når han ligger på sofaen, eller kommer inn til han på rommet hans når han gjør lekser. Simba vil gjerne ha litt kos og hopper opp på bøkene hans på sengen, vifter med halen og sier her er jeg! Kos med meg, og Haakon er ikke vanskelig å be, selv om han har mye lekser å gjøre. bye-bye tone vi snakkes.

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei herlige Ida!

   Ah, jeg skulle veldig veldig veldig gjerne laget konfirmasjonskake til Haakon – det ville vært en ære! Nå har det seg desverre slik at jeg allerede er fullbooket den aktuelle helgen, det er tydeligvis populært med designkaker til konfirmasjon akkurat da. Jeg har desverre rett og slett ikke kapasitet.

   Hjertelig tusen takk for så gode ord, så snill du er! Det er utrolig spennende å ha begynt for seg selv, selv om jeg bokstavelig talt sitter 24/7 , er det utrolig gøy – og jeg er VELDIG takknemlig for at jeg har så mye å gjøre. =) Mhmm, ville vært superkos å truffet dere igjen, det er kjempelenge siden sist! Så gøy å høre om dere, og om Haakon – høres ut som han er en herlig gutt!! =)

   Jeg håper dere koser dere massevis med planleggingen, jeg er overbevist om at konfirmasjonen kommer til å bli knallsuksess!! =) Kanskje kan du finne inspirasjon/tips til den store dagen på bloggen min, det hadde vært flott =)

   Ønsker dere en vidunderlig helg!

   Stor klem!

 • Linda on February 13, 2013

  Hei!
  Vanvittig fine kaker!!

  Ser du har skrevet at du printer ut bilder på fondant selv, er det mulig å få kjøpe et bilde av deg?
  Har barnedåp nå til helga, og har handlet inn mye utstyr for å lage kake selv, til og med ny kjøkkenmaskin 😀 Men var visst for optimistisk da jeg trodde det var lett å få kjøpt marsipan/fondantbilde på bakerier 😛

  Hvis det hadde vært mulig hadde det virkelig vært fantastisk!! *krysse fingre og tær*
  Hvis det hadde vært mulig å kjøpe det hos deg, kunne vi hentet det når det måtte passe deg fra i morgen til lørdag 🙂

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Linda,

   Hjertelig takk for så gode ord! Desverre er jeg ikke så rask med å få svart på kommentarer her inne – beklager! Trenger man raskt svar er det mye enklere å kontakte meg på mail, kan ta tid der også – men raskere! =) Jeg håper det ordnet seg og at dere fikk tak i spiselig bilde – mange steder på nett tilbyr dette, feks http://www.kakeboksen.no – bruker du kode ToneroseDesign får du 5% rabatt.

   Håper barnedåpen ble knallsuksess!

   Stor klem!

 • Charlotte on February 13, 2013

  Hei. Vi skal gifte oss i juni og er på jakt etter en kake som ser helt fantastisk ut, og ikke minst smaker kjempegodt. Vi blir ca 100 stk. Hva er pris på bryllupskake og har du mulighet til å lage denne fantastiske kaken for oss?

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Charlotte,

   Beklager sent svar – tiden strekker ikke helt til til bloggen om dagen. Når i juni blir bryllupet? Det ville vært en ære!! =) Hva er planene for bryllupet så langt? Alltid stas å kunne tilpasse kaka mest mulig! =)

   Send meg gjerne en mail på ToneroseDesign@gmail.com – da får jeg forhåpentlig svart raskere! =)

 • Monica on February 10, 2013

  Hei:) synes kakene dine er heeelt utrolig flotte!:) blir veldig inspirert og vil prøve å lage noe lignende til min sønn:)men lurer på hvor du får tak i den fine blå fargen din(delphinium blue) Har sett der du har linket til men får det ikke opp.å har prøvd å finne den fargen på noen av di siden du handler på men finner den ikke.

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Monica,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) Delphinium har jeg funnet på Kaketoppen, mulig også kakeboksen har? Ellers får du iallefall tak i på utenlanske sider – http://www.globalsugarart.com er min favoritt.. Der blir det fort dyrt! hihi.

   Ønsker deg en herlig dag!

 • Lise on February 10, 2013

  Hei, jeg skulle bestille noe på kakeboksen.no, men rabatt koden din funker ikke. 🙁

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Lise,

   Det var rart?? Er du logget inn, og taster inn ToneroseDesign ? Tror det er viktig at man har med de store bokstavene, og er logget inn.

   Håper det fungerer nå – eller er det bare å legge det inn som en kommentar/sende en mail til Sharon – så fikser hun det sikkert raskt, hun er kjempeflink. Det skal være rabatt! =)

   • Lise on February 10, 2013

    Jeg var ikke logget på, så da prøver jeg det 🙂

    • Tonerose on February 24, 2013

     Håper det gikk Lise! =) Ellers må du bare sende mail til Sharon =)

 • Torhild on February 7, 2013

  Hei.
  Har sett på flotte melkekartongene du har lagd, så artige!! Vi skal ha konfirmasjon i mai og jeg har blitt veldig fristet på slike! Hva tar du for å lage slike, stk pris og frakt osv. Har ikke tittet på alt du har lagd enda, men det jeg har sett: fy søren så flott:-))

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Thorild,

   Beklager mitt sene svar. Så gøy at du likte de! Har litt dilla om dagen selv, hihi! Jeg tar desverre ikke på meg trykksaker da jeg ikke har kapasitet om dagen, men jeg har lagt ut mal til gratis nedlasting- så kan dere lage selv =) Den finner du under Trykksaker – gratis nedlasting =)

   Kos dere med planleggingen! =)

 • Charlotte on February 4, 2013

  Hei:) For en fantastisk blogg du har:) Du er vanvittig flink 😀
  Du inspirerer virkelig, og jeg har nå blitt inspirert til å lage ett skikkelig mikkemus kakebord til sønnen min som fyller 1 år 29.april 🙂
  Det jeg lurer på da er trykksaker 🙂 Skulle veldig gjerne bestilt noe av deg 🙂 og lurte eventuelt på om du også kan lage mikkemus invitasjoner som er like takkekortene du lagde 🙂 de var superkule 🙂 jeg er ikke veldig flink til å lage sånne ting selv 🙁

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hei Charlotte,

   Hjertelig takk for så gode ord! =) så bra at du har blitt inspirert – ingenting er bedre enn det =) Mhmm, MikkeMus kommer til å bli suksess!! For øyeblikket tar jeg deverre ikke på meg trykksaker på bestilling, da jeg ikke har kapasitet for øyeblikket. Men jeg tar på meg bestilling på design på mail, om du ønsker å få ulike design tilsendt på mail, og printe+klippe selv?

   Jeg ønsker deg en vidunderlig søndag, og gratulerer så masse med dagen! =)

 • Ida on January 24, 2013

  Hei! Kom over bloggen din når jeg søkte etter litt inspirasjon til dåpen til sønnen min og må si jeg fikk mange ideer! Elsker kakebordene dine, så gjennomførte og fine. Det jeg lurer litt på er hva du gjør med drikkevarene? Vi blir bare to barn i dåpen så disse søte små glassflaskene tenker jeg at jeg venter med til barnebursdager:) skal kjøpe inn 1,5litere med brus og juice, men føler de kommer til å ødelegge et ellers fint kakebord:/ så mitt spørsmål er derfor; hvordan løste du dette i dåpen deres?

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei Ida,

   Så gøy at du har fått mange ideer etter at du fant bloggen min – det er gøy! =)

   Når vi har store brusflasker, har vi gjerne de stående på et annet mindre bord, sammen med tallerkner, kopper, kaffe, glass etc. Har vi mindre flasker (ikke nødvendigvis melk, men feks colaflaskerglassflasker el annet som passer i farge (hihi) så står de på kakebordet, med egne etiketter som matcher =)

   I dåpenene her i huset hadde vi de altså stående på et mindre bord, som vi vanligvis har i bursdager også =)

   Kos deg med forberedelser!

   Tone ♥

   • Beate on January 30, 2013

    Heisann:)
    For noen fantastiske kaker. Og ikke minst inspirasjon når jeg nå skal lage dåpskake til minstemann. Jeg har lagd dåpskake flere ganger før. men aldri i 2 etasjer. Hvordan gjør jeg det når jeg setter den andre kaka oppå? Ser for meg at den under raser sammen?

    Hilsen Alida

    • Tonerose on February 10, 2013

     Hei Beate,

     Hjertelig takk! Så bra at du er blitt isnpirert til dåpen, ingenting er bedre enn det! =)

     Jeg bruker et tynt pappfat under den øverste etasjen, også har jeg plastrør inni den nederste etasjen. Dermed hviler den øverste etasjen på pinnene, istedenfor kaka – da unngår du at nederste kake blir skvist av vekten =)

     Kos deg med kakedekorering! =)

 • Trude Johansen on January 19, 2013

  Hei.
  Fantastiske kaker du lager. 🙂
  Lurer på om du kan lage kake til en konfirmasjon 11. mai 2013. Elsker den veskekaken på siden din, kunne tenke meg noe lignende den.
  Har sendt deg en mail også.
  Trude 🙂

 • Marte on January 15, 2013

  Hei Tone 🙂
  Fantastisk blogg! En virkelig flott inspirasjon =) Skal ha barnedåp for min datter 17. februar 2013 og lurer på om du lager bordkort ect på bestilling?

  Mvh hilsen Marte 😉

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Marte,

   Hjertelig takk! =) Kjempekoselig at du blir inspirert her inne!

   Ja, jeg lager bordkort på bestilling. Håper å få lagt ut litt bilder og priser etterhvert, akkurat nå går det litt i ett =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Tone =)

 • Hege Sundvold on January 13, 2013

  Hei.

  Vi skal ha dåp 24 februar. Har du tid til å lage en kake til da? Ønsker meg veldig en kake fra deg! Vi henter gjerne kaka!

  Hilsen Hege

  • Tonerose on January 16, 2013

   Hei Hege,

   Har svart deg på mail – det er klart jeg gjerne lager dåpskake til dere, stas at du har lyst på kake ifra meg! Jepp, jeg har foreløpig mulighet 24februar =)

   Vi mailes! =)

 • Tanja M. Røine on January 11, 2013

  Hei Tone! 🙂

  Fikk et tips av en vennine om å sjekke ut bloggen din, å jeg er sååå imponert!:)

  Jeg skal gifte meg 31.08.13 å er i full gang med planlegging.

  Lurer på om jeg kunne bestillt den kaken som heter: “Romantisk Bryllupskake i hvit og lys rosa” til 80 personer.
  Dette var bare HELT min stil å innrømmer at jeg ALDRI har sett maken til kake!!

  Jeg heter Tanja og brudgommens navn er Ståle (bokstavene på toppen blir : S og T ).

  Hva tror du prisen vil bli? 🙂

  MVH Tanja

  • Tonerose on January 13, 2013

   Hei Tanja,

   Hjertelig takk for så gode ord! =)

   Så gøy med bryllupsplanlegging!! =)

   Jeg har foreløpig mulighet til å lage bryllupskake til 31 august – send meg en email på tonerosedesign@gmail.com så kan vi avtale litt nærmere! =)

   Nederste etasje på denne kaken var inspirert etter mønsteret på brudekjolen til bruden – kanskje vi kunne finni på noe stilig som gjør kaken enda mer personlig – tilpasset deres bryllup? Alltid stas med personlige detaljer!

   Ønsker deg en herlig dag!

   Tone =)

 • ingunn on January 10, 2013

  Hei Tone!

  Enda en gang vil jeg takke for din fantastiske innsats i tvillingenes dåp. Kaken og resten var perfekt. Nå er de snart 1 år og jeg har lyst å ta bilde av dem. Har du mulighet til å bistå med det? Ha en flott dag.

  Hilsen Ingunn

  • Tonerose on January 10, 2013

   Hei Ingunn,

   Det er jeg som skal takke – hjertelig takk for at du ville bestille ifra meg! =) Det var en ære!!

   Ah, du og du som tiden flyr! Tenk at de straks er et år allerede! =) Det er klart jeg gjerne fotograferer gullungene – selvfølgelig! =) Send meg en email ToneroseDesign@gmail.com – så kan vi avale litt nærmere! =)

   Håper du har en nydelig dag!!

   Tone =)

 • Stine Kahlbom on January 9, 2013

  Hei Tonerose Design;-)
  Jeg lurte på om du har mulighet til å lage en dåps/barnevelsignelseskake til den 3.feb!? Vi henter selvfølgelig!
  Du er i en annen liga, og jeg drømmer om å kunne ha en sånn kake på den store dagen..
  Vennlig hilsen
  Stine Kahlbom

  • Tonerose on January 9, 2013

   Hei Stine,

   Jeg har mulighet til å lage dåps/barneveslignelseskake til den 3.februar – det vil være en ære!

   Hjertelig takk for så gode ord! Send meg gjerne en mail på ToneroseDesign@gmail – så kan vi avtale litt nærmere!

   Fortsatt herlig dag til deg!

   Tone =)

 • Vibeke on January 5, 2013

  Hei 🙂 Vi skal ha dåp i mars en gang, og lurer på hvilke priser du har på guttedåpskake?
  Du er bare helt fantastisk flink, blir målløs!!

  Hilsen Vibeke

  • Tonerose on January 6, 2013

   Hei Vibeke,

   Pris på kaken jeg lager begynner på 1500,- (rund kake, passe til ca 15stk) Pris avhenger av design og størrelse – så det kommer litt an på hva dere har lyst på! =) Er alltid kjempekos å kunne tilpasse kaka mest mulig, om du har lyst til at jeg lager kake er det supert om du vil sende meg en mail med litt info rundt dåpen også – så kommer vi i sammen frem til et lekkert design! =)

   Hjertelig tusen takk for så gode ord, snill du er! =)

Leave a Reply