Snart… ♥

IMG_0855_thumb[3][1]

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg og småtassene nyter at all snøen i hagen er borte, og at tulipaner og krokus såvidt begynner å titte opp av jorda. DEILIG!! Vi gleder oss til sommeren, og er allerede igang med bittelitt hageplanlegging! Nå er jo gutta STORE (hihi) – så denne sesongen håper jeg å få ordnet litt i hagen igjen. Dere som kjenner meg godt vet jo at jeg er i overkant hagegal (bare jeg har tid, haha!) – og jeg elsker å pusle på i hagen. Herlig meditasjon! Og nå som gutta er blitt litt større (snart 3,5 og 2,5) kan vi ordne litt i hagen i sammen – og ikke minst er nå også minstemann så stor at han fint kan styre på på egehånd mens mamma beskjærer rosebusker etc. Perfekt! ♥

IMG_0863_thumb[2][1]

Det er helt herlig at gutta elsker å være ute, kjempekos ♥ Her er et par bilder jeg knipset i fjor sommer, på en varm sommerdag er det deilig sval skygge inni pilgrotta hvor gutta sitter. Her har de også fått hver sin lille boks med frokostblanding, da kan man nesten ikke ha det bedre!  ♥

Kos at du tittet innom her hos meg i dag, jeg håper du får en DEILIG dag i dag!!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply