To gode venner ♥

IMG_4781 to gode venner
Velkommen!  I dag jeg bare få vise noen bilder jeg tok av gutta her om dagen – de STORkoser seg når det er noe form for kakebord her i huset. Det er jo ikke akkurat hverdagskost at slike godsaker står fremme. Det første Lukas utbrøt da han sto opp på Valentines Dag og så lunchbordet var  – “åh, mamma PYNTA! Fiiiint!” Er det MULIG å ikke smelte helt da?? ♥  hihi.

valentines dag dessertbord lunch IMG_4779 2
Heldigvis er de flinke til ikke å mase, og når jeg sier at vi må vente til vi får besøk så er det greit. Daniel er foreløpig litt liten, og vil gjerne ha tak i det som står ytterst på bordet, men storebror er flink og hjelper til å fortelle lillebror at det ikke er lov.
valentines dag dessertbord lunch IMG_4767 3
Dagens bilder knipset jeg midt utti lunsjen, og gutta var ferdige med å spise mat – og hadde begynt å leike. Plutselig hadde lille Daniel på ett år henta stolen ifra leikekjøkkenet, klatret opp og begynte å forsyne seg… Da tok det ikke lang tid før storebror kom etter!
valentines dag dessertbord lunch IMG_4786
Lukas tror vel egentlig at dette er litt for godt til å være sant, men mamma er jo opptatt med å fotografere – så kanskje hun ikke registrerer hva jeg gjør…?
valentines dag dessertbord lunch IMG_4787
Søte gutta! ♥ Lukas fikk lov til å få hele popcornboksen, det var jo tross alt Valentines Dag!
valentines dag dessertbord lunch IMG_4809 2
Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag i dag!
valentines dag dessertbord lunch IMG_4748 2
Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag! ♥
valentines dag dessertbord lunch
Stor klem fra meg! ♥

15 Comments

 • anette on February 15, 2013

  herlig Tone! 😀 kan tenke meg gutta stooorkosa seg ser sånn ut, hihi 😀 😀

  Ha ei strålende helg!!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 24, 2013

   hihi, ingen tvil om annet!! =)

   thi-hi!

   Ønsker deg en deilig dag!

   Stor klem!

 • anette on February 14, 2013

  Hei:) så herlig – så flink du Tone !!:D hehe, ser ut som gutta stooorkosa seg masse 😀 ha en strålende helrlig valentines – dag!!

  klemmer anette:)

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Anette,

   Altfor lenge siden jeg har fått gjennomgått herlige kommentarene her inne – hjertelig tusen takk for det! =) Håper dere hadde en vidunderlig valentinesdag også!!

   Stor klem!

 • Tonerose on February 27, 2012

  Hjertelig takk Tonje! hihi, så søt du er! :o)

  Håper du får en herlig dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 27, 2012

  Hihi, så søt du er Reidun! Hjertelig takk for det!! ♥

  Tusen takk, ønsker deg en NYDELIG dag i dag!!!

  Stor klem!

 • Tonerose on February 27, 2012

  Hjertelig takk for det Anita! ♥ MÅTTE jo bare dele denne bildeserien – småtassene storkoste seg ja! hihi.

  Stor klem!

 • Tonerose on February 27, 2012

  Hei A-H,

  Jepp – det gjorde den! Så vi tilbrakte dagen ute, med aking og grilling – kjempestas for store og små! :o)

  Tusen takk for det! ♥

  Snille deg, hjertelig takk!! :o) Jeg har et canon d7, som jeg er SÅ fornøyd med. Hmm, nikon 3100 tilsvarer det canon 550? Det er jo kjempebra! :o) Moro!! (jeg er ikke så oppdatert på nikon – sverger selv til canon! hihi) Hva slags objektiv har du fra før? Jeg bruker veldig ofte et 17-50mm F2,8 objektiv – veldig praktisk når jeg tar bilder av gutta inne. Særlig Daniel som det er en fordel at jeg kan være rimelig nærme når jeg fotograterer (så han ikke ramler utfor sofakanten etc…!) men til portrettfotografering ville jeg selv kjøpt feks et 50mm objektiv om jeg ikke hadde hatt det. Canon har et 50mm F1.8 objektiv til 845,- (!) Vet ikke om nikon har noe tilsvarende, men dette objektivet er iallefall MYE for pengene. :o) Selvfølgelig – jo større blender (lavere tall) jo bedre, men 1,8 er uansett noe helt annet enn feks kitobjektivet!! :o)

  Det kan være litt uvant med et fast objektiv om du er vant til å bruke kit-objektivet som gjerne følger med – men det er SÅ gøy å kunne justere til større blender! :o) (få noe skarpt og resten blurry….!)

  Vet ikke om dette var til så mye hjelp – du får gi en tilbakemelding på hva du har så kanskje jeg kan hjelpe bedre! :o) Jeg ville tatt med meg kameraet til feks japan photo, så kan du selv få prøve objektivet du lurer på å kjøpe! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on February 27, 2012

  Tusen takk for det Kari! :o) Håper du også hadde en herlig dag! mhmmm, ikke sant?? helt herlig!! ♥

  Stor klem!

 • Tonje on February 26, 2012

  Åj, så fint du hadde stelt i stand!
  Ikke rart guttene var ivrige 🙂

 • Reidun on February 26, 2012

  Sååå utrolig herlig de e =0))
  E jo så fint det du steller i stand
  så gjett om eg hadde likt og våknet til nåkke sånt=0))
  Ha en strålende dag,klemz=0)))

 • Hverdagsmamma´n Anita on February 26, 2012

  Koselig bilde:) Ha en flott søndag!
  Klem Anita

 • A-H on February 26, 2012

  Så skjønne de er, ikke vanskelig å forstå at de digga det bordet der;)
  Du tar alltid så fine bilder, kan jeg spørre deg hvilket kamera du har? Jeg har et nikon 3100 og er på utkikk etter et nytt objektiv i disse dager, som skal brukes til litt portrettbilder ol. Har du noen tips til meg kanskje??

  Her skinner solen, vi skal snart ut og nyte den:) Håper den skinner hos deg også!!

  Klem

 • Roka Design on February 26, 2012

  Søsken kjærlighet på høyt nivå:):)
  Finnes ikke bedre enn det, iallefall for et mamma hjerte:)

  Ha en deilig dag Tone:)
  Klem fra Kari:)

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...