Vakre trykksaker setter virkelig prikken over i’en i enhver feiring, alt ifra bryllup til barnebursdag. Jeg har laget mye trykksaker, og har valgt å dele en del med DEG her på bloggen. Noen tutorials på hvordan designe vakre trykksaker selv, har jeg også lagt ut. Får jeg tid etterhvert, vil det komme påfyll av begge deler  ♥  Popcornbokser, etiketter til kakebord, cupcakewrappere, cupcakeskilt, flaskemerkelapper, banner, bordkort/bokser/mini-melkekartonger etc.  Hva med et bryllup, en dåp eller konfirmasjon hvor det er en helhet på alt? Spesielt kakebordet! ♥ Kos deg masse med forberedelsene, jeg håper du finner masse inspirasjon og tips hos meg!

13 Comments

 • K on February 28, 2013

  Altså, ikke jeg som laga den kaka, men min venninne, som har bloggen kakeanne. Rett skal være rett 🙂

 • K on February 19, 2013

  Nordnorsk = bordkort. Autokorrektur… 😉

 • K on February 19, 2013

  Hei! Må bare skryte litt v deg! Har sjekket sida di med jevne mellomrom siden jeg oppdaget den i høst da jeg søkte etter tips til dåpskake som min gode venn skulle lage for meg. Og sannelig ble jeg inspirert. For en kreativitet!! Elsker kakene dine, men dessverre bor du langt unna. Men kopien ble også bra!!? http://kakeanne.blogg.no Nå har jeg nettopp hatt 4 års dag for prinsessa mi, og vi bretta små rosa popcornbegre etter malen din. Her er det bare prinsesse som gjelder, så printa ut søte bilder av Disney prinsessens og limte på. Og snuppa var SÅ fornøyd!! Kom opp flere ganger etter leggetid for å se på “de fine som mamma laget” Takk for inspirasjon, kommer garantert til å lage disse igjen. Bursdagsbarnet ville ikke ha popcorn da, men vi brukte dem som nordnorsk og putta oppi ballong, fløyte, bursdagshatt etc. Veldig gøy! Ville bare skryte litt av deg 🙂

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Kristin,

   Hjertelig takk for så gode ord – så snill du er!! =) Herlig at du ble inspirert av bloggen, ingenting er bedre enn det! =)

   NYDELIG kake du laget, så flink du er! =) Hihi, herlig å høre at dere har brette små rosa popcornbegre etter malen min, kjempegøy! Ah, perfekt med prinsessebilder på boksene – tipper det falt i smak! Hihi, så søt hun er da – herlig!

   Kjempelurt å bruke de til bordkort (haha, nordnorsk!) – perfekt!

   Jeg håper du har en vidunderlig helg!!

   Stor klem!

 • anniken on January 4, 2013

  Hei hei! for ett fantastisk kreativt menneske du er!:-D fant siden din her en kveld og ble sittende og bla meg gjennom den i 8 timer! Jeg har ei lita snuppe som skal døpes nå i mars, og lurer igrunn på priser på de ulike trykksakene dine med bilde per stykk( myffinsformer, gaveeske, etiketter) håper og høre fra deg:-)

  • Tonerose on January 4, 2013

   Hei Anniken,

   Så snill du er – hjertelig takk for det! =) hihi, så koselig at du ble sittende her inne så lenge!!

   Prisene på trykksakene mine avhenger av om du ønsker å få tilsendt på mail, og printe+klippe+lime selv, eller om du ønsker å få de ferdige – sendt i posten. Om du ønsker å få de ferdige avhenger dette av designet, og hvor mange du ønsker av hver. Om du “bare” ønsker design tilsendt på mail, ligger det på ca 100,- per design. (dvs 100,- for cupcakewrapper, du printer selv så mange du ønsker, 100,- for etikett – printer så mange du vil osv..) Hva slags gaveesker tenkte du på?

   Håper du koser deg masssssssevis med skjønne lille snuppa di, og såklart også dåpsplanleggingen! =)

   Stor klem!

 • Cecilie W on October 22, 2012

  Hei Tone:-)
  Må jo få lov til å skryte her også, av “trykksakene” du laget til Johannes`4 årsdag! Det var fantastisk, tusen takk igjen! (Du kan gjerne vise det frem, om du vil) 🙂

  Klem fra Cecilie <3

  • Tonerose on October 23, 2012

   Hei Cecilie,

   Så koselig å høre søta! =) Hjertelig takk for det -kjempegøy at de falt i smak!! Ah, det er det klart jeg gjerne gjør!

   Kjempekoselig at du ville bestille trykksaker! =)

   Håper du har en PERFEKT kveld søta!

 • Thu Madeline on October 16, 2012

  Hei!
  Du har en super inspirerende side,har nettopp oppdaget blogg din.Og er en favoritt leser nå 🙂

  Jeg skal ha et bursdagsselskap til min datter på 1 år lurer på om du vil ta på deg oppdrag og lage noe trykksaker,du er så super flink.. =) Håper du har tid å vil hjelpe meg å få laget en vellykket rosa bursdagsselskap til henne 🙂

  Mvh Thu Madeline

  • Tonerose on October 18, 2012

   Hei Thu Madeline,

   Hjertelig takk for det! =) kjempekoselig!

   Det er klart jeg gjerne kan det! =) Send meg en mail på tonerosedesign@gmail.com – så kan vi avtale litt nærmere hva du har lyst på!

   Klem!

Leave a Reply