Wish it ♥ Dream it ♥ Do it

IMG_3453 wish it dream it do it
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Jeg har desverre ikke fått redigert bilder av kaka jeg viste en sniktit av i går – jeg håper jeg får gjort det en av de først dagene, slik at det kommer et bildedryss her på bloggen etterhvert! I dag vil jeg vise det UTROLIG nydelige og motiverende skiltet jeg har fått av herlige snille søsteren min. Er det ikke NYDELIG?? Heldige meg som har SÅ snill tvillingsøster! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en PERFEKT dag!! På meg blir det baking 24/7 – 78(!) egg skal i morgendagens kake..!! Ik. Hihi!
Stor klem,
tonerose underskrift

16 Comments

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei A-H,

  Hjertelig tusen takk for det!! =) ønsker deg også herlige sommerdager, håper de er fylt med masse glede og latter!!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Lene,

  Ja, det er helt toppen å være tvilling!! Så gøy at du også er det! =) heldige oss!!

  Hihi, skjønner SÅ godt hva du mener – dagene flyr avgårde! Kjempestas at du liker sjørøverbursdaginvitasjonene våre! Jepp, jeg har knipset noen bilder, så håper å få laget et trinn-for-trinn innlegg om ikke så lenge! =)

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Søkblogg,

  Supert om dere vil føre opp bloggen min – alltid stas med flere lesere!! =)

  Ha en flott dag videre!

  Tone

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Marthe,

  Hjertelig takk for så gode ord!! =)

  mhmm, ikke sant det er herlig? Heldige meg!! =) Hihi, så bra! jepp, den ble STOR! Høyden ble ca 75cm – og basekaken ble vel ca 60 x 45… phui!! hihi.

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei IL,

  Så gøy at du skal lage dåpskake! =) Jeg farger marsipanen, enten bruker jeg vanlig marsipan ifra matbutikken (vanlgivis ifra Rema) som jeg farger med ønsket blåfarge, og evt også hvit matfarge for å få den “klarere” i fargen. Evt kan du kjøpe ferdig ekstra hvit marsipan som du da farger med ønsket blåfarge! =) (det er det enkleste, men det kommer litt an på hva slags blåfarge du vil oppnå! Den vanlige marsipanen ifra matbutikken er en smule gul..)

  Kos deg med planlegging og etterhvert forberedelsene!!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Cecilie,

  Ah…. SÅ herlig!! Mammalykke!! =)

  Blir en smule stolt da ja, med GOD grunn!!

  Så koselig! De var til en firmakake, en STOR kake..!! =) bilder kommer forhåpentlig etterhvert!!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Ranja,

  Så fint sagt! Mhmmm, kunne ikke vært mer enig!! =) Vær den/det du har lyst til!! =)

  Hjertelig takk, håper du også har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Alice,

  Ikke sant? Heldige meg!! =)

  Tusen takk for det, håper du også har hatt herlige dager!

  Stor klem!

 • A-H on July 2, 2012

  Ønsker deg gode sommerdager:)

  Klem

 • Lene on June 30, 2012

  Hei hei 🙂

  Dagene har gått her og har i grunn ikke vært så mye på nett 🙂 Så herlige invitasjoner til sjørøver bursdag, håper det kommer trinn for trinn 🙂

  Så nydelig skilt du har fått av tvillingsøsteren din <3 Jeg har faktisk også en tvillingsøster <3 Er noe helt spesielt å være tvilling :)

  Ønsker deg en HERLIG dag 🙂

  Stor klem

 • Søk blogg on June 29, 2012

  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg. Vi åpner 1.juli 2012 istedenfor 1.juni som planlagt.
  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.
  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.
  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på sokblogg@gmail.com og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno
  Interessert i å lage et innlegg om oss?
  Send oss mail på sokblogg@gmail.com og du vil få tilsendt et bilde med tekst tilbake. Når innlegget er laget får du til gjengjeld et fantastisk smykke fra nettbutikken JustLoveit.no i posten. Vi gleder oss.
  Mvh
  Søk blogg

 • Marthe on June 28, 2012

  Så koselig skilt du har fått! Du får kose deg med bakinga. Det må bli en giga-kake! Gleder meg til å se bildene. Det er alltid så utrolig lekre innlegg på bloggen din. Liker ALT!! Ha en fin kveld! Klem:-)

 • IL on June 28, 2012

  Hei Tone!
  Jeg skal lage dåpskake til sønnen min, Og lar meg inspirere av de flotte kakene dine! Jeg lurer på hvordan du får den helt lyseblå marsipanen? Kjøper du ferdig, Evnt hvor? Eller bruker du farge?:)

 • Cecilie G on June 28, 2012

  utrolig fint skilt : )
  Jeg har tvillinger på 3 år og i dag sa de til hverandre at “vi er bestevenninner” og ga hverandre en god klem ; )
  Gleder meg til å se og høre om hva de 78 eggene skal brukes til.
  ha en fin dag.
  hilsen Cecilie

 • Ranja on June 28, 2012

  Så fint og inspirerende skilt! Den utfordringen skal man være flinkere til å ta, og ikke bare la det bli med dagdrømmene 🙂 Don’t dream your life – live your dreams!

  Ha en fin dag!! 😀

 • Alice F.K - Venter nr 2 on June 28, 2012

  Ja kjempe nydelig!! ha en fin dag! 🙂

Leave a Reply