{Bildedryss} ‘Jentete’ Konfirmasjonskake; sko, smykker, glitter og stash! hihi.

IMG_7322 skoboks kake konfirmasjon jente

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av konfirmasjonskaka jeg laget til vakre Madeleine. Alt er spiselig, pynten laget av marsipan eller sjokolade. Selve kaka er er skoboksen, som du sikkert kunne se! hihi. Dette var en kake jeg syntes det var ekstra gøy å lage – jeg hadde nemlig så og si helt frie tøyler. Kjempegøy! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_7328

Da jeg spurte om søte Anette hadde lyst til å ha med bilde av datteren på konfirmasjonskaken fikk jeg tilsendt bildet ifra invitasjonen. HERLIG bilde!! Det var klart vi måtte ha med dette på kaka!! Jeg har printet ut spiselig bilde (sukkerark og matfarge), men dette kan bestilles ferdig mange steder på nett – feks her. Handler du hos kaketoppen så husk å oppgi kode tonerosedesign – da får du 5% rabatt på det du handler ♥ Selve ramma har jeg laget av ekstra hvit marsipan, som jeg deretter har kostet med lyserosa lustre dust for å gi en søt shine.

IMG_7343

Kaka/skoboksen er dekket med marsipan jeg farget lyserosa, og kakefatet er også dekket med marsipan som jeg farget brun.

IMG_7327

Diverse smykker hører gjerne med på en skikkelig jentete kake! hihi. Her har jeg laget litt perlekjede av marsipan, til dette har jeg brukt denne formen. Det lyserosa kjedet har jeg laget ved å legge lyserosa sukkerperler etter hverandre, og medaljongen har jeg laget av marsipan som jeg har malt lyserosa.

IMG_7329

På toppen av kaka/skoboksen plasserte jeg en høyelt sko, syntes det passet inn! (iogmed at det var en skoboks og alt, mener jeg.. hihi!) En liten merkelapp har også fått plass sammen med skoen,  denne malte jeg konfirmasjon, og datoen på. (malt på med svart konditorfarge)

IMG_7333

Skoen har jeg laget av sjokolade, og siden er jeg i overkant glad i detaljer syntes jeg jo jeg måtte pynt skoen med et par blomster. hihi! Blomstene har jeg laget av marsipan farget lyserosa.

IMG_7347

Liggende/hengende over skoboksen laget jeg forresten et lysegrått skjerf med små stjerne på, det er jo så populært med slike nå! hihi.

IMG_7325

På den ene siden av skoboksen malte jeg navnet til konfirmanten, jeg tenkte det ville være søtt å ha navnet som “logo” på esken. Ja, og litt stjerner da.. hihi!

IMG_7330

På kakefatet plasserte jeg litt ulike romantiske blomster, litt lyserosa roser, litt hvite fantasiblomster, calla liljer etc. Laget av marsipan.

IMG_7332

En liten sommerfugl fikk plass på skoboksen – disse fester jeg med litt royal icing (pisket eggehvitte og melis)

IMG_7336

En litt større sommerfugl fikk plass på bilderamma av Madeleine. Glad i detaljer? hihi, nope – fortsatt ikke!

IMG_7337

Jeg laget også litt sminke til kaka, her litt lyserosa øyenskygge laget av marsipan.

IMG_7318

Jeg lager alltid alt jeg kan av pynt klart på forhånd – dette tar så lang tid at det er umulig å kunne gjøre det samtidig som kakene skal trekkes og dekoreres. Noe av pynten trenger også litt tid på seg til å tørke, skal den rekke å tørke lenge nok til å beholde fasongen sin. Feks tag’n/merkelappen ved skoen her – den er laget av marsipan, og siden den har fått luft-tørke et par dager beholder den fasongen sin når jeg stiller den oppreist.

IMG_7350

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon!

IMG_7352

Jeg håper kaka falt i smak hos konfirmanten!! ♥ Jeg fikk en veldig koselig sms ifra mamma’n i ettertid – utrolig gøy å lage slike personlige kaker når det faller sånn i smak! ♥ Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka!

IMG_7322

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir FANTASTISK!! ♥ Hva synes du om en slik, litt annerledes konfirmasjonskake?

Stor klem,

tonerose underskrift

Bookmark the permalink.

14 Responses to {Bildedryss} ‘Jentete’ Konfirmasjonskake; sko, smykker, glitter og stash! hihi.

 1. Ingeborg says:

  Kjempe fin kake! Hvor mye koster en sånn kake?

 2. Ruth Jane Øren says:

  Så utruleg flott. Trur det er den stiligaste konfirmasjonskaka eg har sett. Har sjølv konfirmant til våren og denne er midt i blinken til henne. Ho har nemleg litt sko dilla. Du skriv at skoen på toppen er laga av sjokolade. Kan eg spørja om litt nærare forklaring på korleis du har laga den? Dette er garantert ein blogg eg vil følgja med på framover :-)

  • Tonerose says:

   Hei Ruth,

   Hihi, så bra t du likte den! Hjertleig takk for det! =)

   Jeg har laget skoen som om jeg hadde laget den av marsipan, bare har mulighet til å forme den mye mer når det er sjokolade. Skjører til sålen, former helen, og “limer” det hele sammen. Og dekorer med reim over tærne til slutt! =) Og evt pynt! =)

   Hang du med?

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

 3. anette says:

  heihei!:) sååå nyyyyydelig Tone!!helt utrolig :-D fantastisk vakkert :-D
  klem fra anette:)

 4. Barnelykke says:

  Utrolig!
  Sakt det før og sier det igjen – du imponerer!
  Dine roser er bare helt fantastiske ( i tillegg til …ja det meste) :)

  Klem
  Birte

 5. Carina says:

  Nydelig kake:-) Artig med detaljen at hun på bildet liksom titter bort på sommerfuglen:-) Hva slags fyll hadde du inni kaka? Og åssen har du lagd de flotte medaljongene? Nysgjerrig? Neida… ;-)

  • Tonerose says:

   Hei Carina,

   Hihi, hjertelig tusen takk for det!! =) Dette var en vaniljekake med sjokoladekrem. Medaljongene har jeg laget ved å bruke en first impression mold. Passet perfekt til dette formålet synes jeg! =) Jeg laget de av ekstra hvit marsipan, deretter malte jeg de med lyserosa lustre dust. =)

   Stor klem!

 6. Line Pedersen says:

  Utrolig fin kake :)

 7. Cecilie G says:

  Jeg synes det er kjempefint med en andeledes kake. Dette er jo konfirmantens dag og så gøy med en kake som passer til han/henne : )

  Kjempefin kake, du er superflink : )

Leave a Reply

 • { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  { superheltbursdag // hinderløyepe // bhgbursdag }

  Da Lukas fylte fem år storkoste vi oss med superhelt-bursdagsfeiring, dette er et tema som absolutt anbefales om man vil ha tema på bursdagen. Supergøy! Gutta våre elsker alle superhelter om dagen, ...

  { planleggingsdag }

  { planleggingsdag }

  Koser meg med mine to små prinser i dag, planlggingsdag i barnehagen betyr koooooooos ♥ Så blir det heller litt jobbing i kveld når småtassene har slokna! Her er et bilde av Daniel fra i sommer, goo...

  { konfirmasjonskake? }

  { konfirmasjonskake? }

  Jeg håper du har en FANTASTISK dag i dag ♥ Jeg koser meg med redigering av bryllupsbildene til vakreste Monica og Thomas om dagen - kjempestas, FOR et bryllup! Gleder meg til å kunne dele litt bilde...

  { enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

  { enkle DIY kapper // masker // superheltbursdag }

  Da Lukas fylte 5år gjentok vi suksessen med å feire barnebursdagen på formiddagen en ukedag, vi har virkelig verdens beste barnehage! Store prinsen vår har begynt i ny avdeling, og de flotte lederne...

  { gratis nedlasting // superheltbursdag // minicupcakes // diy }

  { gratis nedlasting // superheltbursdag // minicupcakes // diy }

  Barnehagebursdagen var stor suksess! Vi er så heldige å ha småprinsene i en super barnehage ♥ I barnehagen vår er man velkommen til å invitere hele avdelingen hjem (evt et annet sted) på formiddagen...