designkake

Her er noen av mine kaker, klikk på et av bildene om du vil lese mer om en kake/se flere bilder ♥ Ønsker du å se kakene sortert etter tema; barnedåp/navnefest, konfirmasjon, bryllup, barnebursdag og diverse finner du dette HER. Enjoy! 

Kaker

26 Comments

 • Nina Bjørlie on June 7, 2013

  Helt nydelige kaker du lager !
  Tror du kan lage en super kake for oss.
  Har du muligheten til å lage en bryllupskake for meg ?
  Skal gifte oss 29 juni 2013.
  Nina 🙂

 • anne marie fossheim on June 2, 2013

  Hei.
  lurte på hvordan du får det putemønsteret på siden så rett og fint. Også hva du bruker inni av stativ får å holde det sammen.

  Utrolig fine kaker og mye inspirasjon:P

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei Anne Marie!

   Jeg lager putemønster på frihånd, eller med en patchwork cutter til å prege mønster, for deretter å prege med et pregehjul =) Jeg bruker plastrør inni, som jeg kutter i passe høyde, under hver kake har jeg et stivt lite kakebrett =)

   Hjertelig takk søta!

   Riktig god sommer!! =)

 • Selma on February 13, 2013

  Hei igjen❤ jeg bare lurte på noe. Hvis jeg skal lage en kake med 2 etasjer skal jeg bare lage en stor rund kake og trekke den med sukkerpasta også lage en til bare litt mindre å legge oppå??? Jeg kan ikke bruke så mye penger på kaka så hvordan skal jeg få det til å bli billigst som mulig?❤

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Selma,

   Beklager mitt altfor sene svar – av og til tar det ALTFOR lang tid mellom hver gang jeg får vært inne og svart på kommentarer. Når tenkte du evt kaka til? Er jeg for sent ute? Hvordan har du evt lyst til at kaka ser ut? =) Ja, du kan lage en mindre kake som du plasserer over den andre – selv har jeg sansen for heller i ha litt mindre kaker i diamenter, og heller ta det igjen i høyden. Men dette er såklart smak og behag! =)

   Jeg håper du har en vidunderlig helg!! =)

 • stine on January 27, 2013

  Hei igjen, Tone!
  Lurer på en ting ang marsipan, hva pleier du å gjøre når du skal trekke en kake med hvit marsipan, farger du den selv eller kjøper du den fra Pals? Lurer på hva som er best, vil ha den gode marsipan smaken.
  Ha en strålende dag, klem Stine

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei Stine,

   Jeg bruker helst Pals marsipan – den smaker kjempegodt, og er helt noe annet å jobbe med enn hvit marsipan som man farger selv.

   Tusen takk for det – nydelig kvled til deg også!

   Tone ♥

 • Selma on January 23, 2013

  Vil gjerne også ha noe sjokolade eller oreokake! Håper du har noen tips!

 • Selma on January 23, 2013

  Hei jeg blir 13 til sommeren og vil ha en kake med trekk og flere lag oppå hverandre som en brullypskake men jeg liker ikke marsipan. Noen tips??

  • Tonerose on January 28, 2013

   Hei Selma,

   Så gøy med etasjekake! =) Det kommer til å bli kjempebra!! Hmm, det er mange som trekker med sukkerpasta når de ikke er så glad i marsipan. Alternativt kan du feks sprøyte på roser i sjokoladekrem el. Eller du kan også trekke kake med modeleringsjokolade, dvs sjokolade! =)

   Kos deg med baking&dekorering!

   Tone ♥

 • stine on January 21, 2013

  Hei Tone!
  Jeg synes du er utrolig flink til å lage innbydende kaker.
  Skal selv lage en dåpskake, får masse tips fra deg. Hva slags printer har du til spiselige bildene du printer og hvor kjøper du spiselige fargene til printeren? Hvordan lager du god hvit marsipan? Den jeg har kjøpt fra Cacas synes jeg smaker litt papp!
  Hilsen Stine

  • Tonerose on January 22, 2013

   Hei Stine,

   Hjertelig takk for det! =)

   Jeg har en canonprinter, mener det er mg-et-eller-annet =) Kjøpt den på lefdal – blekk har jeg kjøpt på http://www.thecakedecoratingcompany.co.uk Jeg bruker ekstra hvit marsipan kjøpt på pals i oslo – den synes jeg smaker kjempegodt! =)

   Kos deg med dåpskakelaging!

   – Tone ♥

 • Viktoria MaS on October 15, 2012

  Heyy Tone!
  Jeg er en jente på 15 ½ som drømmer om å bli konditor, og jeg lurer på hvor du har lært alt det der? Har så lyst til å bli sånn som deg, det du gjør er helt fantastisk!
  Du har så mange gode ideer, elsker hvordan du pynter til bursdager og sånt! Har du utdannet deg som konditor? Evt. hvilke linjer gikk du? 😀

  Mvh
  Viktoria <3

  • Tonerose on October 22, 2012

   Hei Viktoria,

   Åh, så utrolig koselig å høre!! =) Hjertelig takk for det søte du! Så snill du er!! =) hihi, så koslig at du liker idèene mine – av og til føler jeg at jeg tar litt av, men det er jo så moro! hihi.

   Neida, jeg er ingen utdannet konditor. Jeg er utdannet optiker jeg! =) Jeg stortrivdes med det, men dette blir jo noe totalt annet!! Dette elsker jeg! hihi. Jeg har “bare” lært meg det selv, prøving og feiling. =) MYE prøving. hihi! Også er det litt det med å være litt små-sta, dvs ikke gi seg så altfor lett! =)

   Hvor i verden holder du til? Jeg holder kurs om du evt hadde hatt lyst til å vært med – ville vært superkos å treffe deg!

   Stor klem!

   • Viktoria Mas on October 25, 2012

    Heyy Tone! 😀
    Aww, takk! 😀 Herlig, nå ble jeg glad! Jeg var på utplassering i forrige uke og besøkte resturant- og matfag på Vestby vidregående.. De var veldig flinke der altså, men problemet er at jeg har verdens dårligste forhold til mat, og jeg klarer virkelig ikke å være “kokk” i et helt år før jeg kan starte med bakingen..

    Jeg har veldig lyst til å klare å lage glutenfrie og sånne store kaker som bryllupskaker og sånt, det ser jo så flott ut! 😀 Både moren min og søsteren min er allergisk mot gluten, og jeg har prøvd mange ganger å bake noe til dem, som smaker godt og ser godt ut. Jeg synes det er urettferdig at de som ikke kan velge helt fritt hva de skal spise, skal ha et dårlig forhold til kaker og sånt som egentlig er kjempe godt, fordi at det smaker dritt uten gluten! Jeg har smakt på glutenfrie kaker selv, og jeg klarer ikke spise det, det smaker jo så ekkelt! Men jeg har veldig lett for å bli misfornøyd med det jeg gjør, uansett hva det er.. Skulle ønske jeg klarte mer for jeg har så lyst til å bli fornøyd og klare å lage det jeg vil! 😀

    Jeg holder til i Son, hvis du vet hvor det er? Er ikke så langt unna Moss :] Hadde vært veldig koselig veldig å komme på kurs og lære litt fra deg, men jeg klarer ikke bruke penger, og da blir det litt vanskelig.. Jeg vet jeg har masse og rare problemer, men det er dessverre ikke noe jeg kan gjøre noe med :/

    Stor klem
    Viktoria :]

    • Tonerose on November 13, 2012

     Hei igjen Viktoria,

     Så bra at du har lyst til å lage nydelige glutenfrie kaker – det fikser du garantert! Mhmm, ikke alt er like godt..! Men, det er absolutt mulig å lage deilige kaker også!! =)

     Okidoki, bare si ifra om du evt har lyst til å være med på kurs! =)

     Kos deg masse med baking+kakedekorering fremover – det er jo så gøy!

     Ønsker deg en herlig dag!

     Tone =)

     • Viktoria MaS on December 5, 2012

      Hei Tone!
      Kan du legge ut noen tips til gluten- og melkefrie, gode desserter, hvis du har noen? Har akkurat laget gluten- og melkefri pepperkakedeig, den ser og lukter veldig bra, håper bare den smaker like godt! 😀 Tusen takk! 😀
      Klem Viktoria :]

     • Tonerose on December 10, 2012

      Hei Viktoria,

      hmmm, hvit vaniljekakeoppskriften jeg har liggende ute er melkefri =) Skal holde det i bakhodet jeg, og legge ut når jeg kommer over nye gode oppskrifter! =)

      Så spennende med gluten-og melkefri pepperkakedeig!! =) Håper den fungerer perfekt!!

      Stor klem!

 • Cathrine on September 25, 2012

  Hei Tone
  Jeg ble så glad da jeg oppdaget at du holder til i Drammen 🙂 Har fulgt med deg i mange mnd, men har ikke fått det med meg tidligere.
  Om et par-tre uker kommer vår lille prinsesse til verden, og jeg kommer absolutt til å kontakte deg når vi bestemmer dåpsdato 🙂
  Jeg er så imponert over hva du får til, og du er en veldig stor inspirasjon 🙂
  Ønsker deg en strålende dag.

  Klem fra Cathrine

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Cathrine,

   Ojojojoj, SÅ spennende!! =) kjempegøy!! åh, har du planer for nyfødtfotografering?? SÅ mange idèer!! åh, burde huske på å ta julebilde også, sammen med nyfødtfotografering om du tar det – tenk SÅ søtt det ville vært!! (2-10d gamle kan man knipse SÅ mange herlige sovebilder!!) hihi, kjenner jeg får tusen ideer allerede, beklager! =) Men nyfødtfoto er bare så utrolig nusselig! hihi.

   Så gøy, det vil være en ære å lage dåpskake til dere!! =) Hjertelig tusen takk for så gode ord! =)

   Masse lykke til i dagene som kommer – og spesielt mtp fødselen! =) Tenk at snart holder du skjønne lille prinsessa di i armene!!

   Stor klem!

 • Berit Lie Helseth on August 31, 2012

  Dåpskake, lager du glutenfri? Hva er prisen? Mvh Berit

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei Berit,

   Jepp, jeg lager glutenfri kake. Prisene på dåpskakene jeg har laget så langt har vært fra 1500,- til 3000,- Det kommer helt an på hva slags kake dere har lyst på! =) Når er barnedåpen? Send meg gjerne en email på tonerosedesign@gmail.com

   Håper du har en herlig dag! =)

Leave a Reply

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...