{ nyfødtfotografering // lille prinsen }

KL5A7877 komp

For en liten stund siden var jeg så heldig å få lov til å fotografere verdens skjønneste små tvillinger, tantebarna mine! ♥ De var bare en uke gamle den dagen jeg fotograferte, kjempestas!! Om du planlegger nyfødtfotografering er det perfekt å gjøre dette tiiiidlig, er de bare en uke gamle sover de seg gjennom det meste ♥ (anbefales 3-10d gamle, etter dette kan også utslett etc dukke opp) Jeg har verdens beste storesøster, og isammen danderte vi vakre tvillingene i søte positurer. Mamma var også med og hjalp til, vi koste oss masse! …selv om mamma kanskje syntes vi danderte de vèl mye! hihi.

Lille prinsen har på seg en nusselig hjemmestrikket lue, slike nyfødtluer strikker jeg av tykt garn – dermed er de raske å lage, perfekt! Litt tryllestøv har jeg lagt på i Photoshop ♥

Ønsker deg en HERLIG dag i dag!

Stor klem ♥