ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Barnebursdag godteposer }

Jeg håper du har en DEILIG dag! ♥

barnebursdag-bursdag-godteposer-willy-wonka-kl5a6837

Koser du deg med vinterferie i disse dager? Om du har ferie håper jeg du har mulighet til å kose deg masse (!) sammen med de du er aller mest glad i! …og har du ikke ferie håper jeg du har en DEILIG dag uansett! =)

bordekking-barnebursdag-bursdagsbord-willy-wonka-kl5a6834

Jeg oppdaget plutselig at jeg hadde noen bilder liggende fra barnebursdagen til minstemann, blant annet godteposene =) Her har jeg brukt søte chevron-papirposer fra FestFabrikken ♥ Bursdagsbarnet ordnet istand godteposene, og da la han oppi et par bittesmå leker fra et pinata-kit vi har (også fra FestFabrikken), litt sjokolade, lovehearts, smarties og sukkerspinn. Dette mente han var nok, så da blei det sånn! =) Jeg har laget sukkerspinnet med en bitteliten sukkerspinn-maskin jeg har ifra ClasOhlson, men har du lyst til å lage istand masse sukkerspinn til barnebursdag vet jeg at FestFabrikken leier ut =)

Flere enn meg som ELSKER sukkerspinn??? =)
barnebursdag-bursdag-godteposer-willy-wonka-kl5a6845

Vi fylte ballonger med helium og festet en ballong til hver godtepose. Barna “fisket” etter godteposer på slutten av bursdagen (vi har trapp ned til kjelleren, mannen og storebror stod der og ordnet “fangsten” mens alle barna sto oppi første etasje og fisket. Jammen fikk de både slitne sko og alt mulig rart på kroken, men da de oppdaget ballongen som kom ble det stor jubel! Hihi, moro med bursdag!

velkomenskilt-willy-wonka-party-bursdag-barnebursdag

Storebror fikset velkomstskilt til bursdagen =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem ♥

// boka vår JukseSuperMamma finner du HER

// alle blogginnlegg fra Daniel sin 6-årsdag vil du finne samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0