ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

5 etg bryllupskake { Duse skjønne farger }

IMG_591523

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bilde av ei bryllupskake jeg nylig var så heldig å få lage, denne kaka var til et herlig brudepar som arrangerte et stort bryllup. De hadde faktisk to mottakelser, og ønsket dermed to kaker ♥ Jeg laget kakene forskjellige, men begge i samme stilen. Skjønne bruden sendte meg et bilde av en kake hun ønsket tilsvarende til, så designet til denne kaken er det ikke jeg som har foreslått. Kake nummer to var mindre, og på den kaken laget jeg også en bilderamme av vakre brudeparet i marsipan!

Det er litt fullpakkede dager her hos meg, dermed litt korte blogginnlegg. Men litt er bedre enn ingenting? ♥ Ønsker deg en VIDUNDERLIG herlig sommerdag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments
  • Tonerose on June 17, 2013

   Tusen takk for det, kos at du likte den! =)

   Stor klem!

 • anette on June 11, 2013

  oi oi herlig Tone !!!!:D

  Anette:)

Leave a Reply

Blogglisten hits Populære norske blogger