ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Årets julekort 2016 }

✭ RIKTIG GOD JUL ✭

Da er julekortene sendt ut, og jeg tenkte jeg det var på sin plass å dele de her på bloggen =) Jeg håper DU har en nydelig førjulstid!

Jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger på at julekortene våre er til inspirasjon – tusen takk for så koselige meldinger ♥ Du finner tidligere julekort-innlegg HER. Før scrappet jeg ofte julekort, men de siste årene har jeg gått over til å bestille ferdige julekort hos Japan Photo – SÅ utrolig mye enklere!! Disse kortene her som brettes i tre deler har jeg falt for, jammen har jeg bestilt akkurat samme format/type de siste tre årene tror jeg =)

årets julekort 2016 tonerosedesign japan photo eurofoto

Vanligvis pleier jeg gjerne å ta med meg kameraet og gå en tur med gutta bort på leikeplassen, en tur ut i skogen el – og dermed knipse litt bilder av de mens de leiker. Da de var små pleide jeg å rigge til julekort-fotografering, men det kan bli unødvendig slitsomt, haha! ♥ Dermed har jeg gjort det veldig enkelt å bare knipset bilder av de mens de leiker isteden. MEN, i år skulle jeg jo knipse “crazy julekortbilder” til juletraileren vår, dermed benyttet jeg sjangsen til å bruke av disse bildene til julekortene våre samtidig! (alltid greit å velge enkleste løsning, hihi!)

Har du ikke sett vidoen vår enda finner du den under. Jeg valgte å ikke bruke video-bildene til julekortene våre da…  Kanskje ikke så rart, haha! =)

Men ja, tilbake til julekortene! =)

julekort 2016 tonerosedesign japan photo

For å få svart bakgrunn med små lys på bak gutta har jeg hengt et stykke svart stoff i sofaen, og plassert gutta på gulvet foran (sittende på det svarte stoffet) Jeg brukte nervøs fløyel – stoff som jeg har kjøpt på Jysk (rimelig, fungerer flott som duk i barnebursdager osv osv) – men du kan selvsagt bruke et svart teppe el også. Deretter har jeg hengt små juletrebelysning over sofaen.

Gutta plasserte jeg på gulvet foran sofaen/den svarte bakgrunnen/lysene. Når jeg da fokuserer på barna (og har et forholdsvis lavt tall der hvor man justerer dybdeskarpheten, blenderåpningen) får jeg småtassene i fokus/skarpt – mens bakgrunnen blir litt blurry, og lysene blir sånn som her istedenfor at man ser de små lysene skarpt.

Enkelt og stilig =)

Håper du har en HERLIG dag!

Stor klem =)

// masse inspirasjon til jul finner du samlet HER

// julekort-inspirasjon finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0