{ Årets julekort 2016 }

✭ RIKTIG GOD JUL ✭

Da er julekortene sendt ut, og jeg tenkte jeg det var på sin plass å dele de her på bloggen =) Jeg håper DU har en nydelig førjulstid!

Jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger på at julekortene våre er til inspirasjon – tusen takk for så koselige meldinger ♥ Du finner tidligere julekort-innlegg HER. Før scrappet jeg ofte julekort, men de siste årene har jeg gått over til å bestille ferdige julekort hos Japan Photo – SÅ utrolig mye enklere!! Disse kortene her som brettes i tre deler har jeg falt for, jammen har jeg bestilt akkurat samme format/type de siste tre årene tror jeg =)

årets julekort 2016 tonerosedesign japan photo eurofoto

Vanligvis pleier jeg gjerne å ta med meg kameraet og gå en tur med gutta bort på leikeplassen, en tur ut i skogen el – og dermed knipse litt bilder av de mens de leiker. Da de var små pleide jeg å rigge til julekort-fotografering, men det kan bli unødvendig slitsomt, haha! ♥ Dermed har jeg gjort det veldig enkelt å bare knipset bilder av de mens de leiker isteden. MEN, i år skulle jeg jo knipse “crazy julekortbilder” til juletraileren vår, dermed benyttet jeg sjangsen til å bruke av disse bildene til julekortene våre samtidig! (alltid greit å velge enkleste løsning, hihi!)

Har du ikke sett vidoen vår enda finner du den under. Jeg valgte å ikke bruke video-bildene til julekortene våre da…  Kanskje ikke så rart, haha! =)

Men ja, tilbake til julekortene! =)

julekort 2016 tonerosedesign japan photo

For å få svart bakgrunn med små lys på bak gutta har jeg hengt et stykke svart stoff i sofaen, og plassert gutta på gulvet foran (sittende på det svarte stoffet) Jeg brukte nervøs fløyel – stoff som jeg har kjøpt på Jysk (rimelig, fungerer flott som duk i barnebursdager osv osv) – men du kan selvsagt bruke et svart teppe el også. Deretter har jeg hengt små juletrebelysning over sofaen.

Gutta plasserte jeg på gulvet foran sofaen/den svarte bakgrunnen/lysene. Når jeg da fokuserer på barna (og har et forholdsvis lavt tall der hvor man justerer dybdeskarpheten, blenderåpningen) får jeg småtassene i fokus/skarpt – mens bakgrunnen blir litt blurry, og lysene blir sånn som her istedenfor at man ser de små lysene skarpt.

Enkelt og stilig =)

Håper du har en HERLIG dag!

Stor klem =)

// masse inspirasjon til jul finner du samlet HER

// julekort-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...