{ Bad makeover // Før-etter }

Vi har hatt en liten “makeover” på badet vårt!


Dette er ikke en skikkelig oppussing med nye fliser osv, – men en betydelig rimeligere variant foreløpig – og vi er kjempefornøyde! =)

På sikt har vi lyst til å pusse opp badet skikkelig, men hovedgrunnen til hvorfor vi ønsket en endring her inne etter at vi kjøpte huset, var så enkel som at hadde lyst på en litt annen stil/mer moderne =)

Dermed googlet jeg mye rundt dette, spesielt hvilke erfaringer det fantes rundt det å male flis… Tvillingsøsteren min gjorde dette for lenge siden et sted hun bodde, og det ble så utrolig bra!! Hennes erfaring var kjempefin, dermed fant jeg ut at jeg også ville prøve meg på dette =) Det var hovedsakelig fordi vi ikke var superbegeistra for “de triste damene” på veggene (det var det småtassene kalte de da vi flyttet inn) i kombinasjon med all furuen, at vi hadde lyst på en endring.

Gjerne helt enkelt; alt i en farge! =)

Jeg startet med å vaske alt veeeeeldig grundig, og i flere runder…. Jeg pusset også litt på flisene, etter hva jeg forsto var dette viktig for å sikre best mulig resultat ved maling på fliser =) Jeg brukte kraftvask/husvask (? kjøpt på malebutikken), samme type som jeg brukte på kjøkkenskapene før jeg begynte på de. Etter å ha latt dette tørke en stund begynte jeg å male! Først malte jeg sperrgrunn på all furua, deretter brukte jeg (etter mye googling og forhørt meg med mange ang type maling) Lady Supreme Finish. Jeg malte kun vegger (ikke gulv), så forhåpentlig vil dette kunne vare en stund, selv om vi selvsagt skjønner at å male i utgpkt kun er en midlertidig løsning =)

Vi valgte fargen Morgendis da dette er en farge jeg har malt med tidligere, og tenkte at det forhåpentlig ville kunne gi en sval, ren, god følelse til rommet =)

Alle lister malte jeg hvite, også døra.

FOR en forskjell det var!!

Rommet ble jo et helt annet!! Så rent, luftig og avslappende!

Kjempegøy!!!

Vi kjøpte også nytt servantskap, tilsammen gjorde dette virkelig rommet til noe helt annet!! Ved å få bort hylla over den gamle servanten, og et smalere dobbelt servantskap føles rommet mye mer åpent, og vi fikk vi plutselig enda mer plass på badet også =)

I påvente av oppussing flere år frem i tid, var dette virkelig en oppdatering vi ble kjempefornøyde med!

Nå er det plutselig ikke så hast å skulle pusse opp badet allikevel =) Deilig!

Lukas snekret også badekar-brett, det har vi brukt SÅ masse!

Gutta har med alle mulige leker på de når det bader, og det er perfekt til drikke, ipad, bok etc når man tar seg et bad =) …og ikke minst synes jeg det er veldig koselig å ha litt stearinlys, planter etc til daglig der ♥

Før/etter =)

Begge gutta var med meg og snekret det store speilet over vasken, jeg kan gjerne skrive et DIY-innlegg om dette om det er ønske om det =) Vi brukte rett og slett ett av de gamle speilene fra den forrige servant-løsningen som utgangspunkt!

 Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem =)

// flere innlegg om hus, oppussing og interiør finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...