ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ballongdekor til bursdag // DIY }

Ballong-moro i barnebursdag!

Da Daniel fylte 7 år blåste vi opp en del ballonger, tvillingsøsteren min var på besøk sammen med min herlige niese – dermed ble det flere ballonger enn vi noengang har blåst opp tidligere. Kjempegøy!!

Jeg har lenge hatt lyst til å “lage noe” med ballonger, men så er det gjerne alt mulig annet man gjerne ender opp med å gjøre før selskapet (som feks å vaske gulv, haha!) – men denne gangen koste vi oss altså med litt ballong-dekor! Vi fant etterhvert ut at det var lurt å forsøke å bruke forholdsvis like ballonger, og ikke minst blåse de opp ca like mye (gjerne ikke helt fulle, da er de enklere å jobbe med) Deretter festet vi sammen 2x ballonger til hverandre, og deretter 2x ballong fast i 2x ballong – slik at vi fikk en “blomst” av ballonger som innhold 4 ballonger. Gav det mening? Vi laget flere slike “blomster” – og deretter monterte vi 3stk “ballongblomster” over hverandre, og festet fast en folieballong med motiv. Denne knøt vi fast med pakkebånd! =) For å få ballongdekoren til å stå fylte jeg en liten plastpose med ris, og knøt denne fast under de nederste ballongene.

Ta-taaaaa! =)

Jeg, tvillingsøsteren min og niesa mi gjorde dette på kvelden etter at gutta hadde lagt seg – det var dermed UTROLIG moro å høre gutta da de stod opp morgenen etter og oppdaget disse!!

Skal SI de var klare for party, hihi!!

Dette frister absolutt til gjentakelse, mulig vi må prøve oss på noe enda spenstigere neste gang, hoho! =)

…tror du ikke vi prøvde oss på ballongbue til klasse-bursdagen? ik! bilde kommer =)

Supergøy!

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem ♥

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0