ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Boblebil-kort til gratis print! Kjempesøte til invitasjon, takkekort eller dåpskort }

I dag vil jeg dele disse søte boblebil-kortene jeg har designet – kjempesøte til invitasjoner, takkekort eller dåpskort!

Boblebil diy kort gratis takkekort invitasjon dåpskort

Tidligere har jeg delt mal på disse kortene, etter at jeg og Lukas laget dette som dåpskort til lille Julian da han ble døpt – men da “scrappet” vi de av lyseblå og hvitstripet kartong. Mye klipping og liming =) Etterpå har jeg fått så mange forspørsler på disse – så nå deler jeg ut ferdig design! Dermed kan du printe de ut ferdige og bare klippe rundt. =)

Boblebil-kort til gratis print:

Boblebil kort gratis takkekort invitasjon dåpskort Boblebil kort gratis ROSA takkekort invitasjon dåpskort copy

Jeg laget tilsvarende i rosa også – kan jo være at det er noen som har lyst til å ha bil-tema til jente også! =) Klikk på bildet av ønsket design, da popper det opp i større størrelse og egner seg bedre til print. Print ut på hvit kartong, jo tykkere kartong jo stivere kort. Jeg bruker gjerne feks 10pk hvit kartong a4 fra panduro, men du kan selvsagt  bruke akkurat hva du føler for.

Boblebil kort INVITASJON ROSA gratis takkekort invitasjon dåpskort copyBoblebil kort INVITASJON gratis takkekort invitasjon dåpskort

De øverste designene er uten tekst på, om ønskelig kan du selvsagt legge til tekst på disse. Jeg har skrevet Invitasjon på et par av de, og Hjertelig takk på et par andre – dermed er de helt klare om du vil bruke designet som invitasjoner eller takkekort =)

Boblebil kort TAKKEKORT gratis takkekort invitasjon dåpskort copy Boblebil kort TAKKEKORT ROSA gratis takkekort invitasjon dåpskort copy

Klipp rundt bilene, deretter bretter du kortet på midten/midt mellom bilene slik at kortet lukker seg. Legg til tekst inni – og evt gjerne også bilde av gullungen om dere har lyst til det!

Enjoy!

Stor klem =)

// inspirasjon til boble-bil selskap finner du HER – mye bilder og idèer!

// mange fler gratis print finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0