ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Cupcakes til sommeravslutning – med skjell og sand }

KL5A2759_sommer_cupcakes_sand_skjell_sommerfest

 

 

I går var det sommeravslutning for 1.klasse/skolen, kjempekoselig! Barna sang og danset for oss – herlig ♥ Etterpå var det leiker og spising, alle hadde med mat eller kaker som ble satt utover langbord som alle kunne forsyne seg av. Deilig! Jeg spurte kvelden før hva gutta ville at vi laget istand, de ville ha med kake! Valget ble muffins, dette lager gutta fint på egenhånd (med litt hjelp).

KL5A2760_sommer_cupcakes_sand_skjell_sommerfest

 

Siden det var sommerfest bestemte vi oss for å lage sommer-preg på muffinsene – så enkelt, og så gøy! Jeg har silikonform til å lage skjell (kakedekorering, min er av merket first impression – du finner tilsvarende på ulike kakeutstyrsbutikker) Dermed laget gutta kule små skjell av marsipan! Jeg farget vanlig marsipan fra rema hvit, til dette bruker jeg litt titandioksid (hvitfarge) som du får tak i på kakeustyrbutikker eller feks jernia, panduro el. De ferdige skjellene kostet vi med littegrann kakaopulver for å få litt variert farge på de.

IMG_5836_sommer_cupcakes_sand_skjell_sommerfest

Ble de ikke kule? Skikkelig raske å lage, men kjempegøy! Vi bakte sjokolademuffins – oppskrift finner du HER. (disse er superenkle å lage, uten egg) På toppen gjorde vi det så enkelt at vi laget melisglasur (melis og vann) som vi hadde i litt blå konditorfarge for å få “vann”. Sanda laget vi av knust kjeks osv – fremgangsmåte/oppskrift på dette finner du HER.

Blå cupcakeformer fra FestFabrikken =) (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) 

KL5A2763_sommer_cupcakes_sand_skjell_sommerfest

 

Håper du har en DEILIG dag!

Stor klem ♥

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger