{ Disney // Tall til adventskalender // Gratis print }

Her hos oss blir det en tradisjonell jul når det kommer til julepynt i år – tidligere år har jeg gjerne holdt meg til naturfarger, med innslag av gull og sølv til jul. Men i fjor hentet jeg inn en del dyp rødt, og jeg elsket det! Jeg har unngått dette tidligere (annet enn de helt første årene jeg og mannen min var gift) – for jeg har ofte følt at det mye lettere kan bli litt “mye” om det gir mening? Men i fjor hentet jeg inn flere innslag av dyp rød farge, da gjerne i form av silkebånd og fløyelsbånd. Dette, i kombinasjon med mye grønt (granbar osv) og masse små lys falt jeg veldig for, dvs virkelig tradisjonell jul =)

Dermed blir det antagelig samme opplegg i år! Men, jeg pleier gjerne å bruke samme pynten – men på litt ulik måte slik at det blir litt variasjon. Det er alltid gøy =)

Til den tradisjonelle julen synes jeg det er helt perfekt med Disney-dekor ♥ Da aller helst den helt klassiske, dvs Mikke Mus, Donald, Pluto, Snipp & Snapp osv.

Dermed ble dette et naturlig valg da jeg skulle designe noen adventskalender-tall til årets kalender for gutta. Håper det faller i smak!!

De siste par årene har jeg brukt en vakker gammel trekasse som jeg har fått av pappa til å ha kalendergavene i, men i år lurer jeg litt på å prøve ut en ny vri. Tja, vi får se hva det blir til – er i grunnen veldig glad i å bruke denne trekassa også =) Tidligere år har jeg hengt alle gavene på gelenderet i trappa, i en grein fra taket osv osv.

Gleder meg til å få pakket inn alle gavene og gjøre klar kalenderen i år ♥ Gutta har gledet seg leeeeenge! I år har også mannen i huset bestilt litt som skal være med i kalendere, ekstra kos når alle engasjerer seg =) Nå gleder vi oss til desember!

Om du har lyst til å bruke disse kalendertallene trykker du på bildet av merkelappene, da blir bildet større og egner seg bedre til utskrift. Deretter printer du ut på hvit kartong, eller evt fotopapir a4 størrelse, klipper rundt og lager hull. Klare til bruk! =) På bloggen ligger det flere andre kalendertall i ulike design om du heller ønsker en annen variant, jeg har laget gullglitrende, litt mer moderne, og skotskrutete.

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER! =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...