ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Flaskelapper // Emoji-party // Gratis print }

Da var det tid for enda litt mer gratis print fra emoji-bursdagen til Lukas; nemlig flaske-etikettene!

Denne gangen valgte vi å dekke bordet med en vannflaske til hver av barna allerede stående på bordet, de som ville kunne selvsagt få både brus og saft – men det aller enkleste var bare å forsyne seg av vannflaska som allerede stod foran seg når man var tørst. Det fungerte kjempebra, barna drakk utrolig mye mer vann!

Det kommer vi nok til å gjøre igjen! =) Jeg fjerne alle etiketter, og pyntet flaskene med etiketter som matchet selskapet – og med plass til å kunne skrive navnet sitt på flaska. Det stod allerede tegnesaker på bordet, samt klistremerker – så kunne man dekorere flaska si som man ville =) Deler i dag flaskelappene jeg designet i tilfelle du har lyst til å gjøre tilsvarende =)

Jeg deler to ulike størrelser på flaskelappene, her avhenger det av hvilke type flasker du bruker =) Klikk på bildet over eller under avhengig av ønske, da popper designet opp i større størrelse og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på a4 hvit ark eller kartong, klipp rundt og teip fast til flasken på baksiden.

Ønsker deg en HERLIG dag videre! =)

Stor klem ♥

// alle innlegg fra denne bursdagen vil etterhvert bli samlet HER

// du finner masse gratis print samlet HER

// kjøpe boka vår JukseSuperMamma – masse tips og idèer til blant annet barnebursdag! =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0