{ Gratis DIY esker til Pokemon-party! }

Da kommer som lovet gratis design til søte små esker i Pikachu-stil – enjoy!

Stas at så mange har etterspurt disse – håper de faller i smak!! =)

Jeg designet disse små eskene til bursdagsfeiring til Lukas, fyll de gjerne med m&ms – perfekt porsjonstørrelse! Disse er herlige i barnebursdag, men egner seg også til kino-kveld el. Gutta har også leika mye med de, hihi =) 

Klikk på bildet/designet under, da blir bildet større og egner seg bedre til print. Skriv ut på A4 hvit kartong eller glanset fotopapir. Deretter klipper du rundt hvert design + armer&hale, deretter bretter du langs alle linjer. Monteres sammen med litt dobbeltsidig teip (feks, bruk hva du vil) langs den lille “flippen” på siden, og fest sammen. Gjenta samme prosedyre med “flippene” til bunnen, toppen lot jeg bare være åpen og presset flippen på lokket nedi når jeg skulle lukke den. På hver side av en boks kuttet jeg et lite snitt med en kniv hvor jeg festet en arm inni (avhengig av størrelsen på snittet kan armene festet med en liten teip-bit på innsiden/baksiden) Det tar litt tid å klippe/montere/brette om man skal lage mange, men sett feks gjerne på en film eller serie og lag noen esker av gangen innimellom =)

Have fun! ♥

Stor klem!

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...