ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Gratis print // Harry Potter // Sjokoladefrosk-esker fra Honeyduke }

Om du har lest Harry Potter – bøkene kjenner du sikkert til de magiske sjokoladefroskene, dette var dermed en av de første elementene som gutta spurte etter da vi begynte å snakke om Harry Potter bursdag, hihi! Jeg bestilte en sjokoladeform i fasong av frosker (ebay), smeltet sjokolade og støpte sjokoladefrosker.

I tillegg tenkte vi det kunne være gøy å forsøke å lage eskene de kommer i!! De var litt knotete å brette/montere, men vi fikk det nå til på et vis – hihi =)

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Jeg skrev ut på a4 glossy fotopapir. Klipp rundt designet, klipp også ned lags den ene siden av de små trekantene mellom hver “flipp”. Brett langs alle linjer, så er det bare å sette igang og montere! Jeg brukte dobbeltsidig teip for å feste kortsidene ned inni boksen – dette er ikke et must, du kan klippe bort disse hvite flippene, men boksen blir mye stødigere om du bretter slik som designet er =)

Ønsker deg en HERLIG dag! Kos dere MASSE med planlegging og forberedelser til Harry Potter party!! Elementer fra Harry Potter egner seg også helt supert til halloweenfest =)

Stor klem ♥

Alle innleggene fra bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER =)

Masse inspirasjon til barnebursdag finner du HER

Mer gratis print samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0