ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Hagen i juli

…og slik ser dammen ut i dag! Tenkte det kunne være koselig å legge ut et par bilder om hvordan det har blitt i hagen nå, har fått plantet og sådd en del blomster som har begynt å springe ut. Du og du så givende det er å rusle rundt i hagen og oppdage den ene etter den andre blomsten man har sådd har klart seg, og står i praktfull blomst!! Har planer om å ta mine egne frø fra plantene i hagen til høsten, for å så på ny neste år. Blir spennende! (jeg har aldri hatt hage tidligere, som man sikkert skjønner…) Min misjon med å starte på hele hageprosjektet var å få bort mest mulig plen – mannen min er nemlig veldig allergisk. …også må jeg jo si at jeg nå synes det er utrolig mye mer moro å rusle rundt i hagen og ordne i bedene, enn å skulle ut og slå plenen! ;o)

På bildet over vises aller nærmest (alt det grønne) urtehagen min! Har laget den på gammeldags vis, da det var vanlig å bruke store kjerrehjul man la på bakken, og plante ulike slag urter i rommene mellom. (leste det i ei urtebok jeg fikk) Jeg har laget det en del større, med stein som markering rundt. Og deretter plantet jeg flere ulike slag urter! (skal se om jeg får tatt noe bedre bilde av det etterhvert)

1 Comment
  • Moseplassen on July 29, 2008

    Gratulerer med ny hageblogg! Det skal bli hyggelig å bli kjent med deg og hagen din.
    Da har jeg lagt deg til på listen på hageblogger.blogspot.com 😀

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger