ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Halloween Cake-pops // GMN }

KL5A8814-kopier

I dag vil jeg tipse om cakepops til Halloween – disse laget jeg forrige Halloween da jeg var så heldig å være invitert tilbake til God morgen Norge på TV2. Da stilte jeg selvsagt med et dessertbord!

Her har jeg laget cake pops som små gresskar! Cakepops lager du ved å bruke kakebunn eller cupcakes som smuldret opp, og blandet sammen til med krem, feks sjokoladekrem til en klissete deig. Rull sammen små baller og sett i fryseren en halvtimes tid. Deretter kan du dyppe de i sjokolade eller candymelts – eller gjøre som jeg har gjort her – legge et lite lokk med marsipan rundt de!

Edderkoppen har jeg også laget spiselig – men her kan du selvsagt like gjerne bruke en edderkopp i plast som pynt!

Kos deg med Halloweenforberedelser om du planlegger å gjøre noe ut av dagen ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger