ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Herlig gave! Tips til morsdag etc // DIY }

✭ Gratulerer med morsdagen! ✭

Jeg håper du har en SUPERFIN dag!! ♥

En dag fylt med avslapning og kos sammen med de du er glad i =)

I går var jeg så heldig å være på Holmen Senter i forbindelse med morsdagen – hjertelig tusen takk til alle som kom på besøk, FOR en dag!! #takknemlig =)

Jeg rakk såvidt det var å knipse noen få bilder i går, bilder kommer =)

På senteret hadde vi morsdagsDIY – utrolig gøy at så mange barn laget så masse fint til mammaene sine!!

Et av DIY-elementene var disse supersøte glad-i-deg-krukkene, en HERLIG gave!!

Da jeg ble invitert til senteret begynte jeg å idèmyldre litt til hva slags DIY som kunne være moro til morsdag – og fant da ut at dette ville være utrolig koselige (og forholdvis enkle) gaver barna kunne lage selv. Denne krukken som er på bildene er det gutta mine som laget til meg, og jeg gledet meg STORT til å åpne krukken og lese alle lappene i dag ♥

Utrolig kos!

Bruk et tomt, rent syltetøyglass el til beholder, deretter klipper dere til små lapper som barna skriver på. Her har gutta teipet en stor lapp til utsiden av glasset hvor de står “Vi er glad i deg mamma fordi:” – og oppi glasset har de lagt mange lapper hvor de har skrevet ulike grunner til hvorfor de er glade i meg… Utrolig koselig gave!! (Gutta våre er 7 og 8 år) Dette er kjempefin gave til morsdag og farsdag – men jeg synes også det hadde vært kjempekoselig til bursdager, jul og alle mulige andre anledninger man har lyst til å glede noen…! ♥

For å pynte opp glasset litt brukte gutta ark i ulike farger, det samme gjorde jeg på Holmen til alle barna som laget slike krukker til mammaene sine – og pyntet med søte lyserosa sløyfer utenpå.

Kjempekoselig!!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG morsdag videre!!

Håper du koser deg masse masse masse sammen med de du er glad i, og at du blir skikkelig bortskjemt i dag ♥ Det gjør jeg! #takknemlig

Stor klem =)

// den perfekt morsdagsgave – boka JukseSuperMamma finner du HER =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0