ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Idè til nyfødtfoto? Herlig personlig kunst!

red IMG_6176 komp merka
Velkommen! ♥ I dag MÅ jeg få vise dere et bilde jeg tok av ei skjønn litte prinsessa og herlige mamma’n hennes her om dagen. Et klassisk motiv – så tidløst og sjarmerende! ♥ For å fotografere slike bilder undereksponerer du bakgrunnen,og lyser opp motivet med en blits  – dette har jeg skrevet om tidligere.  Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, jeg håper det var til inspirasjon!
Måtte dagen din bli HIMMELSK!! Stor klem fra meg!

14 Comments
 • Tonerose on March 27, 2012

  Hei Reidun,

  Søta! hjertelig takk!! ♥

  Jepp,det burde jo passe perfekt å fotografere nå!! Denne herlige lille prinsessa var ganske stor da jeg fotograferte, dvs ca 4måneder? hmm… det var denna hukommelsen da! hihi. Men, det jeg skulle frem til – er at babyen ikke MÅ være nyfødt! :o)

  Ønsker deg en deilig dag!

  Stor klem!

 • Reidun on March 26, 2012

  Utrolig nydelig,noe sånt kunne eg tenkt meg også til småen=0))
  Flink som alltid du=0))
  Klemz

 • Tonerose on March 24, 2012

  Hei BIRTE,

  Hjertelig takk snille deg! kjempekoselig at du likte bildet!! ♥

  Håper du har en nydelig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 24, 2012

  Åh, så snill du er Lene!

  HJERTELIG takk søta!! ♥

  Tusen takk for det – håper du også har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 24, 2012

  Hei Elisabeth,

  Hjertelig tusen takk snille deg!! ♥

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on March 24, 2012

  Hjertelig takk tante grøn! ♥ Kjempekoselig at du likte det!!

  Tusen tusen takk for det – jeg håper du også får en vidunderlig helg!!

  Stor klem!

 • Lene on March 23, 2012

  Så nydelig bilde!! Du er vannvittig flink, skulle tro du er fotograf 🙂 Ha en fantastisk helg <3

  Stor klem

 • TANTE GRØN on March 23, 2012

  F-A-N-T-A-S-T-I-S-K foto. Smukt, smukt, smukt. Jeg elsker det <3 <3 <3

  Hav en dejlig weekend og jeg sender mange kærlige hilsner fra vår- Danmark

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0