ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Inspirasjon {ValentinesDag} Kakebord

Happy ValentinesDay

Velkommen til ToneroseDesign ♥  Jeg har blitt spurt om litt ValentinesDag-inspirasjon – så i dag blir det bittelitt mimring! Forrige ValentinesDag gikk jeg hjemme med våre to skjønne små prinser, og jeg inviterte til ValentinesDagLunch. Kjempegøy – anbefales! Da måtte jeg jo, i kjent stil, ordne istand et lite “kake”bord.. hihi! Fargevalget ble SÅKLART lyserosa, og littegrann svart – og noen søte engler pyntet bordet. Jeg laget salat, hjerterundstykker, youhurt og muslii i glass, frokostblanding etc etc. Klikk HER om du har lyst til å se bildedrysset – og lese mer/få inspirasjon ♥

Jeg håper du får en MAGISK helg!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger