ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

…jepp, det ble… {Sniktitt}

IMG_5598 sjørøverskute bursdagskake sjørøver

…sjørøverskute-kake til Lukas!! Jeg spurte Lukas hva slags kake han hadde lyst på, og hans første forslag var Lynet McQueen-kake… Mhmm! (bursdagskaka hans forrige bursdag, 2årsdag) Hihi, mamma’n var kanskje ikke like ivrig på å lage lik kake som i fjor – og syntes strengt tatt det kanskje ville være morsommere med en sjørøverkake! Jeg spurte om han ikke heller hadde lyst på en sjørøverkake, og det var det klart han gjerne hadde! Han hadde lyst på sjørøverskute sa han, så da måtte jo nesten mamma’n klare å få til det ♥  I det siste har Lukas plutselig blitt utrolig begeistra for angry birds, og dermed tenkte jeg det kanskje ville være en bra overraskelse å ha med en av de på kaka.. Det ble suksess ja!! hihi. Mer om det i morgen! …og bildedryss, såklart! ♥

Jeg håper dagen din blir STRÅLENDE! Jeg må snurre meg rundt  og komme igang med kakene mine – masssssse på tapetet i dag! ♥ Jeg er så utrolig heldig å ha en super svigermor – så i dag kan jeg sitte med kakene helt til jeg sovner i natt! hihi. Herlig! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
 • Cecilie G on August 31, 2012

  Gleder meg til masse bilder av alle kakene dine : ) God helg : )

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei Cecilie G,

   Så kosleig!! =)

   Hjertelig takk! Håper du også får en NYDELIG helg!!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger