ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ kjeks&kortlaging // valentines dag // playdate }

bilde-33

Jeg fortsetter med litt reblogging her inne ♥ Tidligere har jeg ordnet istand valentines party for våre søte små – kjempegøy! Vi var vi så heldige å få besøk av guttas skjønne fettere til playdate like før Valentines, og da bråbestemte jeg meg for å gjøre det til et ValentinesDagParty! Fire gutter under fire, de laget supersøte kort og dekorerte herlige vaniljekjeks til ValentinesDag. SÅ søtt!!

bilde-34

Vi storkoste oss alle sammen – anbefales! Jeg limer inn litt bilder ifra opprinnelig innlegg her:

———–

IMG_3547

Velkommen til ToneroseDesign ♥  I dag kommer som lovet litt bilder i forbindelse med ValentinesDag – Kort&KjeksdekoreringsParty jeg plutselig fant det for godt å lage istand. hihi, SUPERGØY!! Gutta våre er små, og det samme er fetterene deres (playdate’n vår) – men det var knallsuksess trass i at deltakerne ikke var så store. ANBEFALES! Det ble veldig bråbestemt – men det er jo supergøy å finne på noe ekstra, og jeg er SÅ glad jeg ordnet istand littegrann. Gutta syntes det var kjempegøy, og det syntes jeg også! hihi. 

IMG_3524

Dette ble som nevnt veldig bråbestemt, vi hadde avtalt playdate’n en stund – men jeg hadde naturlig nok ikke planlagt noe. Så kom jeg på at det snart er valentines, og at vi alltid prater om at det ville vært gøy med juleverksted etc – så hvorfor ikke et valentinesparty! hihi. Vanligvis planlegger jeg selskap en stund (ehm, dere kjenner jo meg!) i forveien, så denne gangen ble det litt annerledes – og jeg brukte det jeg hadde hjemme. Heldige meg hadde NYDELIGE sugerør ifra FestFabrikken liggende – hvite med røde hjerter, PERFEKT! (www.FestFabrikken.no – kode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

IMG_3527

Som farger valgte jeg lyseblå/aqua i kombinasjon med dyp rød – tenkte det passet perfekt til et ValentinesDagParty Guttestyle! hihi.

IMG_3528

Noen nusselige mini-melkekartonger designet jeg i photoshop, og printet på grov hvit kartong. Det tar tid å lage slike – men jeg har litt dilla! hihi. Synes de er supersøte, og de har falt veldig i smak hos gutta også. (og det har helt sikkert ingen sammenheng med at de gjerne er fylt med noe søtt.. haha!)

IMG_3529

Jeg plasserte en liten mini melkekartong ved hver kuvert, inni kartongen plasserte jeg et kinderegg. Minstemann fikk cheerios – ikke så stor enda! Har du lyst til å lage minimelkekartonger selv har jeg lagt ut mal til gratis nedlasting, den finner du HER.

IMG_3531

En “dekkbrikke” av laget jeg av kartong, a3 størrelse – selvfølgelig med lyseblå og røde detaljer. Tenkte dette var en god idè da jeg dekte på med hvit duk (haha!) – men det kom faktisk hverken stempeltrykk, farger,tusjer, glasur el på duken – flinkingene! Alle fikk hver sin lille glasur-tube ifra Dr Oetker (matbutikken), jeg kjøpte Prinsesse-varianten, da disse er søte duse shimrende farger. Midt på bordet plasserte jeg ulik strøssel ifra Dr Oetker, og også litt sjokolade, nonstop etc – til pynting av kjeks som kunne sendes sammen med ValentinesDagKort! Skjønne cupcakeformer i hvitt og rødt ifra flotte FestFabrikken. Perfekte små kopper til strøssel etc!

IMG_3543

Et lite skilt i ramme ifra Ikea, elsker disse rammene til kakebord etc. Også så rimelige, perfekt!

IMG_3564

Søte lovehearts til dekorering av kjeks – i søt cupcakeform ♥ Lovehearts hører såklart med til valentines dag!

IMG_3572

Dagen før playdate’n laget jeg og gutta vaniljekjeks-deig, kjempestas å bake! På morgenen før gjestene kom laget og stekte vi kjeks. Jeg pleier gjerne å dele opp prosjekt sammen med småtassene, da er det mye større sjangse for at alle mann er blide og fornøyde hele tiden ♥  Det passer helt perfekt med vaniljekjeks, da deigen helst skal hvile i kjøleskap i flere timer!

IMG_3581

Jeg gikk litt “all-out” og pyntet stolene litt også, det blir så utrolig mye mer ordna når man har på stoltrekk! hihi. Vakre stoltrekk ifra FestFabrikken/PartyPlanner (kan kjøpes eller leies) – og selvfølgelig skjønne lyseblå sløyfer! Et hjerte av rød kartong festet jeg til ryggen ved å bruke littegrann dobbeltsidig teip.

IMG_3594

Bittelitt snacks hørte også med!  I glasskrukkene (ifra Candle Art for de som lurer på det) er det druer, og plommer. Den vakre glass-søylen som skiltet står på har jeg fått av herlige mamma’n min – det er egentlig en lysestake ♥  Popcornbokser har jeg brettet av glossy hvit kartong, gratis mal har jeg lagt ut HER.

IMG_3601

Masse stash ligger klart til kortlaging av småtassene! hihi.

IMG_3604

Jeg brukte de skjønne papirkrusene ifra FestFabrikken til beholdere til fargestiftene – passet ypperlig ♥  Anbefales til barnebursdag etc – dekker man på med papirduk kan man plassere krus med farger i – så kan barna “go to town”! GØY! Eller, som her – lage “dekkbrikker” av papir –så kan barna fargelegge disse ♥

IMG_3652

Gøy at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! Ønsker deg en fortryllende dag!

—————-

Bildedryss fra selve playdate´n finner du her.

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger