ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ klar for våren… }

Er det fler enn meg som allerede er klar for våren?

I det nye huset vårt har jeg fått kontorplass like ved siden av store glassdører og vinduer, dermed kommer det masse deilig sol inn her jeg sitter. Jeg vil så gjerne ut og ordne i hagen! Om du kjenner meg vet du at jeg er veldig glad i å pusle på i hagen – men man skal jo selvsagt ha tid til det…! Før barna kom til verden kunne jeg pusle på ute i timevis av gangen, FANTASTISK deilig avkobling ifra alt.

KL5A9579-copy

Nå som vi har flyttet inn i nytt hus er jeg utrolig spent på å se om det feks dukker opp noen løkblomster nå på våren osv osv. Og om det ikke gjør det, har jeg lyst til å plante litt løk til høsten ♥ Ellers vet jeg at det er plommetre her, jippi!! Vi hadde et herlig plommetre i den forrige hagen – og vet du, de plommene var på størrelse med små epler!! Seriøst! De var fantastisk gode, men det vet jeg at plommene i den nye hagen er også, selv om de er mindre. Jeg elsker å ha frukt i hagen, så treet får garantert stå! =) Jeg gleder meg til å kunne pusle på ute når det blir varmere, småtassene og jeg har lyst til å plante jordbær, ha en liten kjøkkenhage osv osv. Mange ønsker, så får vi se hva vi rekker! Håper vi rekker en del, selv elsker jeg å kunne hente inn fersk salat til middagen, eller gå ut i hagen og hente inn oregano til kjøttdeigen osv osv. Deilig!

KL5A8650 copy

I første runde er planen å få tatt stiklinger av pelargoniaer – det er jo på tide nå! ♥ Det er en stund siden jeg gjorde det sist, så jeg håper det lykkes. Det er iallfall verdt forsøket! Må vel ha med småtassene på prosjektet, jeg gleder meg!!

Bildene er hentet fra forrige hagen vår, der ser du Daniel med en plomme, og en pelargonia foran dammen.

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0