ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Kun 24 timer igjen… }

KL5A9816 kopier

Jeg håper du har en HERLIG lørdag!! Selv er jeg så heldig å være i Hamar i dag, og STORKOSER meg med vakre jenter på Etasjekakekurs. Vakre utsmykkede fantasiblomster lages av marsipan, og jentene tryller frem de vakreste bryllupskaker iløpet av en dag. Knallgøy!! Oversikt over mine kurs finner du HER. Kurset i dag holdes i samarbeid med skjønneste Tonje ifra MyCake – kjempegøy! Flere av jentene har jeg vært så heldig å bli kjent med på tidligere kurs – en ære ♥ Gleder meg til å skrive om kurset og dele bilder i etterkant, har liggende bilder fra tidligere kurs også som jeg gleder meg veldig til å dele – må bare få litt ledig tid til det ♥

Som jeg fortalte i går så blir det lanseringsevent for boka JukseSuperMamma mandag 30.November på Comfort Hotel Union Brygge – i morgen kommer det mer info og PÅMELDING! Da er det førstemann til mølla – denne kvelden kommer til å bli årets happening, vi gleder oss ENORMT!! Nå er det kun 24 timer igjen før DU kan melde deg på og sikre deg plass…! 100 herlige bloggere/instagrammere en hel kveld med mye gøy planlagt – gleder meg stort til å fortelle mer i morgen!

Jeg gleder meg gleder meg gleder meg!!

Ønsker deg en fortsatt deilig lørdag  ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger