ToneroseDesign

You Are Viewing

Kurs i Kakedekorering – trekke kake med marsipan, & dekorere

Kurs i Kakedekorering – trekke kake med marsipan & dekorere den

basic kurs

Velkommen til kurs! ♥ I dette grunnleggende kurset lærer vi å trekke ei kake med marsipanlokk. Deretter pynter vi kaken vår med feks pynt laget med silikonformer eller feks blomster som vi selv lager av marsipan eller sukkerpasta. Det du selv har lyst til! Dette kurset passer alle, du trenger ingen erfaring med kakedekorering fra tidligere! Det passer også flott til deg som er glad i å dekorere kaker, men er litt usikker på hvordan få marsipanlokket jevnt og fint på kaken ♥ Jeg gjennomgår vakker marsipanpynt, feks små babyer laget av silikonform, sommerfugler osv. Kakepynt kan tilpasses litt  etter hva deltakerne ønsker. Velkommen!

Kurset varer i 4 timer, kursavgift 990,- . Om du ønsker å melde deg på kurs kan du booke plass direkte under de ulike datoene/stedene her på nettsiden – oversikt over alle kursdatoer finner du HER. Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en email på ToneroseDesign@gmail.com Husk å oppgi hvilket kurs du ønsker å melde deg på – og kursdato.

Til dette kurset tar alle med sin egen kake, dekk/trekk den med et lag sjokoladekrem/smørkem før du kommer. Det er det beste underlaget for marsipanen! Bak helst en fast kake, type sjokoladekake, vaniljekake, banankake el. Om du ønsker forslag til oppskrifter finner du det HER.

Håper vi sees! ♥

tonerose-underskrift_thumb.jpg

Blogglisten hits Populære norske blogger