ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Modelert litta prinsesse – modelert etter nyfødtfoto, med hodet hvilende i hendene ♥

Modelert marsipanpynt - samme som nyfødtbilde

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg var nylig så heldig å få lov til å lage barnevelsignelse-kake til skjønne lille datteren til vakre Stine. Stine hadde mange herlige idèer til kaken, og hun sendte meg verdens søteste nyfødtbilder av datteren  – i håp om at jeg ville forsøke å modelere etter dette. Og det var det jo klart jeg ville prøve meg på! ♥ Spennende utfordring! På bildet hvilte skjønne lille prinsessa hodet i hendene, og hun var iført et vakkert hårbånd med stor hvit blomst. Bildedryss av kaka håper jeg å få delt i morgen, kos om du har lyst til å titte tilbake da!

Jeg håper du har en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments
 • Stine on February 20, 2013

  Du er vel herlig <3 Og at du klarte å lage en tro kopi av det bildet.. det er HELT utrolig! Alle var stumme av beundring! Av HELE kaka altså!! Og at den i tillegg, etter at den var mer enn vel dokumentert og beundret selvfølgelig, smakte himmelsk!! Gleder meg til å se flere bilder 🙂 Tonerose -en magiker med marsipan 😉 <3

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Stine,

   Hihi, søta!! Utrolig gøy å høre – så stas!! =) hihi. Tusen tusen takk! Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage kake til den store dagen – det var en ære! Supergøy å komme frem til et herlig design sammen med deg, SÅ spennende utfordring med modeleringen. =)

   Ønsker deg en vidunderlig dag skjønne Stine!

   Stor klem!

 • Lise on February 20, 2013

  Kjempe nydelig, er dette jeg vil lære meg:) er det noe liknende du lærer bort på kurset?

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Lise,

   Hjertelig takk! =)

   Hihi, så bra! Ja, det kommer litt an på nivået på deltakerne, men vi er såpass få at vi lager det dere har lyst til! Jeg har ulike babyformer, også lager vi med utgagnspunkt i det dere ønsker. Supergøy!!

   Ønsker deg en herlig dag!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0