ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ninjago-ballonger DIY }

KL5A5311_ninjago_ballonger_Diy_gratis

Visste du at det ligger MYE inspirasjon til barrnebursdager på bloggen? Du finner mange ulike temaer under fanen BARNEBURSDAG på toppen av siden – deretter kan du klikke deg videre i kategorien sjørøver, prinsesse, tog, cowboy, mikke mus osv osv. MYE gøy! En kategori er også Ninjago – og der tenkte jeg å dele et tips ifra boka vår JukseSuperMamma. Lag deres egne Ninjago-ballonger!

Ninjago print ballonger ToneroseDesign

Rimelig og enkelt ♥

Klikk på bildet over, da blir bildet større og egner seg fint til print. Skriv det gjerne ut på klistreark, alternativt bruker du vanlig ark og teiper øynene fast til ballongene ved å bruke litt dobbeltsidig teip.

KL5A5331_ninjago_ballonger_Diy_gratis

Klipp rundt øynene og klistre de på ferdig oppblåste ballonger! Vi brukte klistreark kjøpt på Staples, fungerte helt supert. Unga syntes det var KNALLGØY!!

KL5A5352_ninjago_ballonger_Diy_gratis

Vi fylte noen av ballongene med helium, gutta syntes da det var UTROLIG gøy å sloss med de… Gutter altså! (festet tråden til en ballongvekt (eller noe annet tungt) – lengden på tråden slik at ballongen ble i hodehøyde til gutta. Og de leika med ballongene sine leeeeenge.

Uansett om de brukes til pynt eller leik – kjempegøy med Ninjagoballonger!

Flere tips til Ninjago-bursdag finner du HER.

Ønsker deg en HERLIG kveld!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0