ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{Oppskrift} Søte Cupcake Cake Pops!

supersøte cake pops
Velkommen! ♥ I dag  kommer noen bilder av cake popsene som jeg laget i siste minutt til bursdagsfeiringen til Daniela. Jeg prøvde meg for første gang på å lage pops med mini cupcake-form, synes det ble nusselig! Dette kommer jeg til å prøve meg på igjen, da med litt bedre tid!

IMG_9084
For de som ikke har smakt cake pops tidligere, så er det kakerester som er blandet med glasur/krem – og smaker nesten som kakerøre dyppet i sjokolade! m-m-mmm! Jeg synes det er SÅ deilig, men så er jeg i overkant glad i litt søtt da.. hihi!!
IMG_9020
Jeg har fått tilbakemelding etter jeg la ut et innlegg om hvordan jeg lager cake pops, (om du vil lese innlegget kan du klikke HER)  med ønske om at jeg deler oppskrift på hva slags kakerester jeg bruker. Selv bruker jeg helst en vaniljekakeoppskrift som jeg har fått av søsteren min – sammen med vaniljekrem!
vaniljekake vivian
Dette er oppskrifta på kaka jeg helst bruker! Jeg lager den da uten å strø sukker og kanel over den før steking. Det er superkjekt å fryse den i mindre biter, og da ta opp en porsjon når man har lyst til å lage pops. Det samme gjelder krem/glasur – helt topp å fyse ned rester av sjokoladekrem etc etter du har bakt kake, så kan du ta opp igjen og tine når du har lyst til å lage pops. Dermed blir det ikke SÅ mye jobb når du seinere vil lage cake pops! ♥
IMG_8883
Når kaka er ferdigstekt og avkjølt, smuldrer du opp en passe porsjon kakebunn, og blander i ønsket krem.
IMG_8885
Jeg synes det smaker veldig godt med vaniljekrem… m-m-mmm! Hvor mye krem du blander i kakesmulene avhenger av hvor mye kakebunn du har brukt. Men jeg bruker gjerne bare 2-3 store spiseskjeer med krem.
IMG_8887
Det skal bli til en god deig, som er forholdsvis lett å jobbe med!! Om du vil se litt mer trinn for trinn, klikk HER. Denne gangen brukte jeg en supersøt liten cupcake form, jeg kjøpte min på Traktøren for de som lurer på det.
web__59938_zoom
Et lite tips om du vil lage pops i denne formen, er å sette bollen din med kake”deig” i kjøleskapet før du begynner å forme pops’a dine. Da slipper de SÅ my lettere forma, og får den supersøte cupcakefasongen mye lettere! (man lærer av sine feil ja.. hihi)
IMG_9082
Jeg dyppet pops’a mine i melkesjokolade som jeg tynnet ut med litt delfiafett, og den rosa “glasuren” er hvit candy melts som jeg farget lyserosa. Jeg drysset over mini mini sukkerperler, og toppet hver pop med litt melkesjokolade og en nonstop. Nusselig!!
Om du lurer på noe, er det bare å spørre! ♥
Cake pops er en STOR hit, spesielt i barneselskap!! (jeg kan ikke akkurat skylde på at unga spiser opp alle her i huset da, men. kremt… hihi!!)
Tusen takk for at du tittet innom her hos meg i dag!! ♥  Jeg ønsker deg en PERFEKT lørdag!! Stor klem!

5 Comments
 • Miriam on October 12, 2012

  Hei!
  Har prøvd vaniljekake oppskriften din.
  Og nå har jeg stekt og stekt .
  begynner og nærme meg 2 timer
  og den er fortsatt rå
  hva kan ha gått galt?

  • Tonerose on October 12, 2012

   Hei Miriam,

   Oj – det var merkelig! Hva slags form bruker du? Det er langpannekakeoppskrifta du tenker på, ikke sant? Den med masse vaniljesaus i? Det jeg ville tenkt først er at du kanskje har brukt litt liten form, da vil kaka bli mye høyere – og kreve lengre tid for å steke. Men du har sikkert brukt ei langpanne, så da skjønner jeg ikke helt. Hmm. Og du har plassert langpanna nederst i ovnen, ikke sant? Hmm, da aner jeg desverre ikke – jeg har brukt denne oppskrifta mange ganger, og jeg har aldri trengt å steke den i timesvis! Da vil den bli svidd på toppen… Husk å legge et bakepapir over om du steker noe lengre, men om den fortsatt er rå etter to timer vil jeg desverre tro noe er galt. Merkelig!

   Stor klem!

 • Anonymous on June 13, 2012

  Hei 🙂 Så flotte cakepops! 🙂

  1 spørsmål: Bruker du vaniljesaus i røra også blander du med vaniljekrem?

  Mvh, Hildegunn

 • Tonerose on November 14, 2011

  Hei Kari,

  Så gøy at du også har prøvd deg på disse! De er jo SÅ skjønne!! :o)

  Hjertelig takk for det!!

  Håper du har hatt en HERLIG helg!

  Stor klem!

 • Roka Design on November 12, 2011

  Heisann:)

  Disse har jeg lagd jeg også:)
  Alvorlig søte disse små her:)

  Ha en kjempe fin Helg Tone:)
  Klem fa Kari:)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger