{ Pokèmon-bursdag // Spå // DIY // Gratis print }

Da var det tid for enda litt mer ifra bursdagen til Lukas, nemlig spå`ene!!

Vanligvis pleier vi gjerne å ha litt aktiviteter/noe barna kan drive med mens de sitter ved bordet og spiser – det er så stor suksess at vi har gjentatt det hver enste gang. Barna blir sittende litt lengre, de er ikke like rastløse og de som da bruker litt lengre tid på å spise rekker faktisk å spise litt =)

I hver bursdag de siste årene har jeg fylt små glasskrukker (det er egentlig rimelige kubbelysestaker fra Nille) med LEGO ifra leikekassene til gutta, da kan barna bygge litt når de sitter ved bordet om de vil. Ofte har jeg printet ut noen fargeleggingsark eller annen type aktivitet, og denne gangen laget vi altså spå`er! =)

Jeg tenkte det kunne være gøy å brette de selv, så som du ser på bildene la jeg en spå til hvert barn under tallerkenen – men det endte opp med at jeg brettet så og si alle – så neste gang blir de nok ferdigbrettede, haha! =) Jeg fylte ikke ut noe inni spåene, dermed kunne barna selv skrive hva de ville inni.

Under finner du designet på spåene i tilfelle du planlegger barnebursdag og har lyst til å ha tilsvarende! =) Printes ut på vanlig ark, husk å klikke på bildet under før du printer det ut, da popper det opp i større størrelse som egner seg bedre til utskrift =)

Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag! =)

Stor klem ♥

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

// mer gratis print finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...