ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Reblogging } HalloweenCupacke m/Heksehatt

halloween cupcake med heksehatt

Velkommen til ToneroseDesign ♥

Dagens reblogging av halloweencupcake er denne søte varianten med en heksehatt av marsipan! Søt? ♥ Disse er ikke vanskelige å lage, du får de garantert til! Jeg har lagt ut trinn-for-trinn fremgangsmåte på hvordan du kan lage heksehatt av marsipan selv – innlegget finner du HER. Da jeg personlig er i overkant glad i å pynte cupcakene mine med wrappere, har jeg designet noen wrappere til halloween – wrapperen på bildet finner du til gratis nedlasting HER. Vær så god! ♥

Jeg håper dagen din blir NYDELIG!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
  • Tonerose on October 20, 2013

   så hyggelig at du likte de cakedesign =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger