ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Reisebrev fra Spania }

Jeg håper du har en FANTASTISK sommer!!

Vi nyter herlige dager hos tvillingsøstra mi i Spania. Kjempedeilig!!

Denne gangen er vi på besøk hos verdens beste tvillingsøster i nesten to hele uker – utrolig deilig! =) Når vi først må ut og fly for å treffe Elisabeth og verdens herligste niese er det HELT greit at det er til Spania, hihi!

Turen vår hit ble en smule lengre og mer innholdsrik en forventet, på vei hjem fra flyplassen ble vi overrasket med biltrøbbel på motorveien – og før vi ante ordet av det var det fullt av grønnkledde politimenn overalt som kom for å hjelpe oss. Snakker om! =)

Tante har stoooor plass i hagen, spennende å gå på oppdagelsesferd blant fikentrær og sitroner =) 

Vi fikk masse god hjelp, og flere timer senere var vi omsider fremme/hjemme – og klare for mange rooolige dager.
Herlig!!

Vi har allerede rukket å bade masse, snorkle blant fiskene, shoppe, gå turer, leike osv osv – deilige feriedager sammen med barna rett og slett!

Det er flere strender i området, både sandstrender hvor det er gøy å grave hverandre ned i sanda, finne skjell osv – og steinstrender med masse bølger det er supergøy å leike i.

Vi nyter livet! =)

Om du fortsatt har sommerferie håper jeg du har mulighet til å senke skuldrene og nyyyyyyte! Og skulle du være igang med jobb, og eventuelt barnehage og sfo igjen håper jeg uansett at du har fine dager som ikke er altfor stressende =)

Bading nesten helt til sola går ned, hihi!

Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Stor klem =)
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0