ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Søte brødskiver {Valentines Dag}

søt frokost til valentines dag  IMG_4813
Velkommen! ♥ I dag vil jeg vise en søt måte å servere brødskiver på, dette var STOR suksess hos gutta mine! SÅ morsomt med hjerteformede brødskiver altså! hihi.

IMG_4822 søt frokost til valentines dag
Gutta er veldig glade i brødskive med smør og servelat (“bø og mys og sa”!) dermed MÅTTE jeg jo bare lage slike til Valentines dag.
IMG_4817 søt frokost til valentines dag
Jeg har brukt pepperkakeutsikkere i to størrelser, start med å ta smør på en brødskive, og legg en eller to servelatskiver over. Deretter legger du en brødskive til på toppen. Bruk en så stor hjerteformet pepperkakeustikker som brødskiven tillater (uten å komme borti skorpa). Deretter løfter du av den øverste brødskiven, og presser ut et lite hjerte med en mindre pepperkakeustikker midt inni hjertet. Så kan du ha på litt smør på undersiden av hjertet, og legge hjertebrødskivene sammen igjen. Ta-taaa! ♥
IMG_4820 søt frokost til valentines dag
Det var det hele!
IMG_4821 søt frokost til valentines dag
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper det var til inspirasjon! ♥ Jeg ønsker deg en HERLIG dag!!
Stor klem fra meg!

4 Comments
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0