{ Walk-in-closet // sminkerom // bildedryss }

KL5A1799

Flere har spurt etter oppdateringer fra walk-in-closet som jeg har begynt å pusse opp i det nye huset vårt – her kommer noen bilder! Rommet er ikke ferdig enda, men det er på god vei ♥

Som jeg tidligere har skrevet er det mannen min som har ment at jeg skulle ha dette rommet som walk-in, og jeg var jo ikke akkurat vond å be… hihi! Jeg trodde egentlig ikke helt at det kom til å bli en realitet, jeg regnet med at rommet ville bli brukt til noe mer fornuftig… Men, så ble det altså realitet!

Kjempegøy, et skikkelig jenterom!  ♥ Det er ikke store rommet, men helt perfekt for meg.

IMG_3619

Her er noen mobil-bilder av rommet før jeg begynte å male, men etter jeg hadde omgjort på hyller osv som var der inne og hengt opp heng til kleshengere (fra IKEA som vi hadde fra tidligere). Det er også et bilde av det gamle speilet og stolen slik de var før. Mannen min er ganske imponert over at jeg faktisk malte det rommet i det nye huset vårt som var rosa, haha! Lurer på om han synes jeg er LITT glad i rosa…??

KL5A1785

Jeg har malt alt i rommet hvitt, både hyller, vegger og lister. Lister har jeg malt med blank maling, resten matt. Jeg er SÅ fornøyd!

KL5A1815

På gulvet har jeg lagt utover flere rosa tepper fra IKEA slik at de går helt fra døra og bort til den store speilen – dermed blir det en rosa løper der inne, herlig!

KL5A1791 copy

Den gamle pulten som var skrudd opp i rommet har jeg latt stå, denne har meg malt i blank hvit maling. Foreløpig ligger det et glass på toppen, mulig jeg bytter dette ut med speil som kan dekke hele pulten etterhvert… Eller bytter ut til en ekte sminkebord? Alt er ikke helt ferdig planlagt enda kan du si. Veien blir til mens man går, sant? ♥

KL5A1810

På stolen der inne har jeg verdens deiligste pledd! Det kommer fra VIGA, dette var jeg så heldig å få i forbindelse med boklanseringen vår av boka JukseSuperMamma. Jeg elsker pleddene deres! …og ikke minst at de gir bort et teppe til noen som virkelig trenger det hver gang de selger et teppe ♥ Jeg har skrevet mer om de tidligere, innlegget finner du HER.

KL5A1818

Jeg har ikke rukket å oranisere og stashe det ferdig enda, foreløpig har jeg brukt så og si bare ting vi har hatt i hus fra tidligere. Men jeg er veldig fornøyd allerede altså ♥

KL5A1856

Deilig å starte morgenen her inne! På den ene siden av rommet stod det en skyvedørsgarderobe, den har jeg foreløpig fått la stå siden jeg lot pulten stå. Mulig det blir sminkebord og heng + kommode eller hyller på denne siden på sikt – men foreløpig har jeg gjort det veldig rimelig her inne og brukt alt ifra rommet i første runde ♥

KL5A1854 copy

Kommoden kommer fra IKEA, vi har tilsvarende små som nattbord på soverommet. Selv er jeg veldig glad i glassplatene som passer til disse som kan ligge på toppen!

KL5A1851

Det er som sagt ikke ferdig der inne enda, jeg har kun brukt bokser osv som vi allerede hadde i hus fra tidligere. Både disse hvite i stoff og de rosa i papp kommer fra IKEA.

KL5A1830 copy

Speilet som du så før-bilde av lengre oppe har fått noen strøk lyserosa maling, deretter har jeg tredd svart smalt silkebånd i alle hullene. Hollywood-lysene kommer fra IKEA. Disse bestilte jeg etter at jeg hadde vært på sminketime hos herlige Marlene – jeg hadde sett på disse lenge, men da jeg så de i real life var jeg sikker! Hun har som du sikkert skjønte tilsvarende i salongen. Marlene er makeupartist, og driver også med vipper, bryn og negler (kjempeflink!) i Modum; Geithus.

KL5A1832

Jeg har skrevet litt om at jeg var på sminketime hos henne tidligere, innlegget finner du HER. Da shoppet jeg bittebittebittelitt (!) sminke – hun selger herlig sminke fra GloMinerals, og ikke minst veileder hun godt! Gleder meg til å samarbeide med flinke Marlene fremover ♥

KL5A1840
Jeg har aldri hatt et walk-in-closet tidligere, og langt mindre et sminkebord. Nå har jeg gjort om pulten der inne til sminkeområde, utrolig deilig. Dermed setter jeg meg nå faktisk ned om morgenen og ordner meg her inne – en rolig deilig start på dagen! Jeg sitter ikke så mange minuttene her, men det er fantastisk rolig og behagelig ♥

KL5A1792

Her inne har jeg laget meg en smykke-ramme, her tenkte jeg å henge opp noen utvalgte smykker jeg ofte bruker. Sminkespeilet er forresten også fra IKEA.
KL5A1820

Jeg har også laget et enkelt oppheng til armbånd – denne glitrer masse, men det synes ikke på bildet. Som kjent er jeg bittelitt glad i alt som glitrer – haha!

KL5A1799

Jeg har brukt et par kakefat fra fineste FestFabrikken som stativ for neglelakker og annet stash – blandt annet sommerfugl-nålene mine fra Opro ligger her. Husker du at vi var så heldige at Opro sponset fantastiske emaljesmykker til boklanseringen av JukseSuperMamma? Elsker disse skjønne sommerfuglene! Jeg har skrevet om de tidligere, HER.

KL5A1845

Husker du at vi presterte å knuse flesteparten av glasskrukkene mine i forbindelse med riggingen til boklanseringen vår? Litt av en start på dagen kan du si! Dessverre ble mine fantastiske glasskrukker fra FestFabrikken knust, men tror du ikke nydelige Lise som driver butikken hadde EN igjen?? HJERTELIG tusen takk Lise! ♥ (Har du lyst til å shoppe i FestFabrikken får du bittelitt rabatt med koden ToneroseDesign) Denne har nå fått plass inne i sminkerommet, oppi denne samler jeg kvitteringer som jeg trenger til jobb inntil det blir tid til å føre de opp.

KL5A1796

Sminkekostene som jeg bruker til vanlig har jeg plassert i et stort rødvinsglass, syntes det passet fint om beholder ♥

KL5A1811

Som jeg allerede har nevnt er så og si alt i dette rommet gjenbruk/ting vi har hatt ifra tidligere, og den store speilen har fått seg en runde med malekosten også (som det meste annet i rommet, haha!) Lyserosa selvsagt ♥ Under pulten har jeg noen gamle skuffer, på sikt satser jeg å få inn en fin kommode el her – men foreløpig har jeg brukt av det jeg allerede har i hus. Veldig greit å ha noe oppbevaring med en gang. Her ligger det sminke, hårprodukter osv osv – jammen blir det fort fullt!

KL5A1848

En annen fin oppbevaring jeg liker til sminke er denne beholderen jeg kjøpte på IKEA sammen med Hollywood-lysene, jeg tror jeg kommer til å bli veldig fornøyd med denne bare jeg får organisert den skikkelig.

KL5A1804

På pulten i walk-in´n har jeg duftlys stående – herlig å åpne opp der inne og det dufter deilig ♥

DET var det hele i denne runde – håper innlegget kan være til inspirasjon!

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre =)

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...