IMG_6151

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg håper du har en vidunderlig søndag! Her hos meg har det desverre ikke blitt blogginnlegg de siste par dagene – dagene har vært litt for fullstappede med kaker. Jeg håper å straks få tid til både svaring på mail (!) og litt bilderedigering slik at det også blir nye innlegg. Jeg har mange bilder jeg har lyst til å dele ♥

Jeg håper du får en perfekt søndag i dag! Vi storkoser oss i sommerværet med helg ♥ I går plasserte jeg plaskebassenget i litt sval skygge under paviljongen – og hentet etterhvert sklia slik at småtassene mine kunne skli rett utti vannet. Skal SI det var stas ja!! hihi. Abefales! De ville såklart ikke være med meg inn til lunsj og soving – men da jeg lovet å fortelle eventyr om nettopp bading var det greit. hihi!

H A P P Y S Ø N D A G !

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply