✭ m a t b o k s ✭ { Halloween }

1KL5A5245 copy

Happy Halloween!  ✭

Gutta mine gleder seg VELDIG til i kveld, og insisterte på å få lov til å ha på seg kostymer i barnehagen i dag. hihi! Jeg laget litt Halloween-inspirert matboks til de, enkel og rask – men gutta syntes det var   ✭ u t r o l i g ✭  stas!! Takknemlige gutter, kos å ordne istand til de. Doble brødskiver med leverpostei som jeg har presset ut små gresskar, “haunted house” og heksehatter, gulost som jeg har presset ut et lite spøkelse av (bruker små stansere til marsipan/kjekslaging) paprika (de elsker det!), mini mini pigs-in-blankets, banan og mandaring med påtegnet halloween-ansikt. Gjort på under 10min, men SÅ gøy!

KL5A5237 copy

Ønsker deg en HERLIG dag, og en strålende kveld etterhvert!

(husk å skru av utelyset om du ikke har lyst på besøk av knask-eller-knep´ere)

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply