1. Desember

• Jippi!!! •

Da er det endelig 1. Desember! ♥

Flere som elsker førjulstiden??

Julepyntet hus, duften av gløgg, julekrydder og kakao, julemusikk, små lys i grønn girlander, juletre, stjerner i vinduene, julefilmer, pledd, tente lys, adventskalender, rampenisse, forventning, spenning, glede, tid.

Åh, jammen er det herlig med førjulstiden!!

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG førjulstid selv om den blir annerledes i år – jeg håper du har mulighet til å senke skuldrene, senke forventningene dine til deg selv, kos deg med det du har lyst til, TA DEG TID TIL det du vil – ikke stress med å måtte gjøre alt du tror forventes.

Nyt førjulstiden!! ♥

Stor klem fra meg til DEG! =)

// masse inspirasjon til jul finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...