12.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

12 hjerteformet strøssel kt   julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kalendergave er sponset av Kaketoppen.no og består av søt hjerteformet strøssel i lilla, rosa og hvitt! Om du vil handle hos Kaketoppen får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign. De har også fri frakt på alle bestillinger over 500,- nå før jul!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg håper du får en HERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

30 Comments

Leave a Reply