14.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

14 bordustikker kt  julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kalendergave er sponset av flotte Kaketoppen.no og består av et nydelig bord-ustikkersett! Dette settet er kjempefint å bruke for å få en pen kant når man dekorerer kake, feks legge et pent marsipanbånd nederst rundt kaken. Synes du det er vanskelig å trekke en kake med marsipan (få den jevnt etter kaken) kan du feks lage en litt bred kant/bånd – og skjære den rett i nedre kant, slik at den blir liggnde pent ned til fatet – og i øvre kanten kan du bruke en av dise pene bordene. Bruk littegrann vann og fest marsipanbåndet til marsipankaken. Da vil du skjule evt ujevnheter under “båndet”! ♥ Selv bruker jeg dette settet mye, spesielt til putekaker, hvor jeg da lager et smalt bånd midt på puten/i skjøten. Gjerne i en kontrastfarge slik at det synes. Nusselig! Om du vil handle hos Kaketoppen får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign. De har også fri frakt på alle bestillinger over 500,- nå før jul!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Kjempekoselig at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg håper du får en VAKKER dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

30 Comments

 • Brith on December 15, 2012

  Jaaaaa, jeg er gjerne med på trekningen 🙂

 • Anna Jenssen on December 15, 2012

  Jeg blir gjerne med!
  Hilsen Anna Jenssen,
  anna.pinki@gmail.com

 • Louise on December 14, 2012

  Er med idag også:)

 • Ellen on December 14, 2012

  Denne hadde vært kjekk å ha!

 • Anette on December 14, 2012

  Slenger meg med på julekalenderen din 🙂 Kjempe fin blogg, du er utrolig flink 🙂

 • Helene T B on December 14, 2012

  Denne vil jeg gjerne vinne!:) Har jo planer om å lære meg å trekke kaker etterhvert…:)

 • Famma on December 14, 2012

  Tror jammen jeg må slenge meg med i dag jeg. Hilsen Famma

 • Bente on December 14, 2012

  Kunne tenkt mej en slik:)

 • Kristina on December 14, 2012

  Jeg vil være med 😀

 • Rinnie Olsen on December 14, 2012

  Lækkert borde sæt, deltager gerne 🙂

 • heidi sinnes on December 14, 2012

  Jeg er med! Gooood Helg 🙂

 • Line on December 14, 2012

  Hadde vært supert å vinne dette, for ikke alltid like lett med det marsipanlokket 😉 Line

 • Lill gulbrandsen on December 14, 2012

  Prøver igjen 🙂

 • Cecilie W:-) on December 14, 2012

  Prøver meg på denne❤

 • anne marie fossheim on December 14, 2012

  Prøver igjen:)

 • Lene Hansen on December 14, 2012

  Ooops, glemte e-post addressen: leha73@online.no

 • Lene Hansen on December 14, 2012

  Prøver lykken i dag også 🙂

 • Linda on December 14, 2012

  Den kan jeg absolutt tenke meg 🙂

 • Madeleine on December 14, 2012

  Sånn ønsker jeg meg:)

 • Sissel on December 14, 2012

  Prøver i dag igjen jeg. Har ikke så bred utstikkere , så det hadde vært supert til 2. dagskaka :o)

 • Anne Mari on December 14, 2012

  Kjempe fine! Jeg er med 🙂

 • Signe Helene on December 14, 2012

  Så kjekk sak! 🙂
  Jeg blir gjerne med!

  God helg til deg! 🙂

 • Carina Lycke on December 14, 2012

  de var fine, slenger meg på i trekkningen:)

  ha en flott dag

 • Natazha on December 14, 2012

  Å denne var jo skjønn:) Jeg prøver lykken!

 • Maria fra Tickled Pink on December 14, 2012

  Noe for meg – må øve litt på bakingen først kanskje:)

 • Lise Jerstad on December 14, 2012

  Jeg er med 🙂

 • Linn Marie on December 14, 2012

  Krysse krysse krysse…..
  Ha en fin helg!

  Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Marit on December 14, 2012

  Henger meg på i dag også, du er virkelig snill og deler ut slike flotte kalendergaver 🙂
  Ha en riktig fin dag 🙂

 • Agathe on December 14, 2012

  Åh, de var kjempefine !!! 🙂 Hadde vært utrolig gøy å vinne disse her ! 🙂 Ha en superfin dag Tonerose <3

 • Viktoria MaS on December 14, 2012

  Jeg er med! :]

Leave a Reply