16.Desember {GiveAway} Dagens Kalendergave

16 2 x ettroms julecupcakeboks ff   julekalender bloggen

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens lille kalenderpakke er sponset av supre FestFabrikken, og består av 2 supersøte cucpakehus! Disse cupcakeboksene er akkurat passe til 1 cupcake – helskjønn liten hjemmelaget julegave!!

Det eneste du trenger gjøre for å være med i trekningen av dagens kalendergave er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å skrive mailadressen din – slik at jeg kan kontakte deg når DU vinner! ♥ ALLE kan delta, jeg bruker www.random.org til å trekke ut vinneren. Om du vil like meg på facebookblir jeg såklart veldig veldig glad! ♥ Gaven sender jeg i posten, vinneren trekkes i morgen kveld.

Om du vil handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign.Om du i tillegg liker FestFabrikken på Facebook vil du motta en liten goodiebag med din første bestilling! (gjelder de første 100 ordrene)

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag – jeg håper du får en DEILIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

24 Comments

Leave a Reply