ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ 17. Mai // Cupcakewrapper // Gratis print }

Da er det jammen ikke lenge til 17.Mai, og jeg tenkte det var på sin plass å dele litt 17.mai-inspirasjon og gratis print =)

Først ute er cupcakewrappere i flaggets farger!

Disse fargerike cupcakewrapperne pynter veldig opp, og gjøre mye ut av seg! Her har vi bakt helt vanlige muffins (i vanlige former fra matbutikken, stekt i cupcakebrett for å holde fasongen enda bedre) – deretter har vi plassert de ferdigstekte, avkjølte cupcakene oppi wrapperne før servering. Stilig! Hver muffins har fått en tynt lag med hvit mønstret marsipan på toppen, men her kan man selvsagt gjøre det helt enkelt og feks ha på litt melismasse (perfekt med hvitfargen!) – eller lage en deilig krem og sprøyte på en søt “swirl” av kremen. Mange muligheter!

Klikk på bildet/cupcakewrapperne over, da blir bildet større og egner seg bedre til print. Denne gangen har jeg skrevet ut på glossy fotopapir A4-størrelse, ved å bruke blankt fotopapir istedenfor vanlig hvit kartong blir fargene enda kraftigere, hvilket jeg syntes passet kjempefint til 17.mai-designet. Klipp rundt hver cupcakewrapper, og monter de sammen. Fest hver wrapper sammen med litt dobbeltsidig teip, eller evt vanlig teip – husk da å overlappe de litt når du monterer. =)

Disse er kjempesøte om du inviterer besøk på 17.mai, eller søt vertinnegave å ha med bort om du skal bort på besøk =)
Jeg håper du får en kjempefin 17.mai!

Er du på jakt etter en enkel oppskrift til cupcakes har jeg flere samlet her på bloggen, sjokolademuffins finner du HER, vaniljemuffins HER og kryddercupcakes HER. Disse kan fint lages i forkant og fryses, pakkes i tupperware-boks, plastpose el. =)

Stor klem!

// mer gratis print finner du samlet HER
// flere oppskrifter HER
// Inspirasjon til 17.mai HER

LagreLagre

LagreLagre

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0