{ 17. Mai // Gratis banner }Da var det tid for litt mer gratis print til 17.Mai – lag et stilig banner!

Denne vimpelrekken er enkel å lage, samtidig som den blir et blikkfang. Perfekt! =)

Banneret egner seg like fint bak et dessertbord, slik som jeg selvsagt har brukt det (ingen overraskelse der, jeg elsker å ordne istand dessertbord!) som til dekor hvor som helst til 17.Mai. Den kan være nydelig på den hvite inngangsdøra, på speilet i gangen – eller hvor det enn måtte passe!

 

 

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Denne gangen skrev jeg ut trykksakene på glossy fotopapir, ved å bruke denne blanke kartongen blir fargene enda kraftigere – noe jeg synes passer kjempefint til dette designet! Men du kan selvsagt printe ut på vanlig hvit kartong også =) Jeg har brukt str A4. Deretter klipper du vimplene fra hverandre, denne gangen laget jeg et kort banner og skrev bare ut ett A4 ark. Ønsker du lengre banner skriver du ut flere ark =) Bruk gjerne silkebånd til å henge opp banneret med, jeg har brukt rødt silkebånd. Istedenfor å teipe et bånd til baksiden av vimplene, slik jeg vanligvis gjør – har jeg denne gangen brukt en hullemaskin og laget to hull øverst på hver vimpel. Deretter har jeg trukket silkebåndet gjennom hullene på to av vimplene, knyttet båndet sammen – og laget en dekorativ sløyfe. Dette har jeg gjentatt helt til hele banneret er satt sammen – og i tillegg har jeg laget en sløyfe i hver ende på banneret. Ende-sløyfene har jeg festet til veggen/hengt opp ved å bruke litt dobbeltsidig teip.

Ta-taaaa!

Håper det falt i smak =)

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem =)

// mer gratis print finner du samlet HER
// Inspirasjon til 17.mai HER

 

LagreLagre

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...