ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ 17 Mai // Gratis etiketter / bordkort }

Hjertelig tusen takk for all den fantastiske tilbakemeldingen på God morgen Norge – innslaget på fredag, så utrolig snille dere er!!
#takknemlig

Og jammen er det bra dere følger med, jeg har jo helt glemt å dele etikettene til 17.mai-dessertbordet! Kjempefint at dere purrer på meg!! =)

Dermed kommer de i dag, håper mange kan få bruk for disse =) Her har jeg brukt de både som etiketter på dessertbordet for å fortelle hva de forskjellige elementene er (perfekt ved allergier, på koldtbordet etc), jeg har også brukt de på de søte små glassflaskene som er fylt med rød saft. Dekker man et barnebord er det perfekt å skrive navnet til barna på hver flaske, da unngår man at de drikker av hverandres flasker =)

Etikettene er også perfekte å bruke som bordkort, om du planlegger å dekke et 17.mai-bord!

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Denne gangen skrev jeg ut trykksakene på glossy fotopapir, ved å bruke denne blanke kartongen blir fargene enda kraftigere – noe jeg synes passer kjempefint til dette designet! Men du kan selvsagt printe ut på vanlig hvit kartong også =) Jeg har brukt str A4. Klipp rundt hver etikett, og brett på midten. Dermed har du 12 etiketter/bordkort klare til bruk!

Skriv på tekst før eller etter utskrift, eller la de være blanke for dekor på glassflasker el =)

 

Kos deg med forberdelser til 17.Mai – jeg håper du får en FANTASTISK dag! =)

Stor klem! ♥

 

// mer gratis print finner du samlet HER
// Inspirasjon til 17.mai HER

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0