{ 17 Mai // Gratis etiketter / bordkort }

Hjertelig tusen takk for all den fantastiske tilbakemeldingen på God morgen Norge – innslaget på fredag, så utrolig snille dere er!!
#takknemlig

Og jammen er det bra dere følger med, jeg har jo helt glemt å dele etikettene til 17.mai-dessertbordet! Kjempefint at dere purrer på meg!! =)

Dermed kommer de i dag, håper mange kan få bruk for disse =) Her har jeg brukt de både som etiketter på dessertbordet for å fortelle hva de forskjellige elementene er (perfekt ved allergier, på koldtbordet etc), jeg har også brukt de på de søte små glassflaskene som er fylt med rød saft. Dekker man et barnebord er det perfekt å skrive navnet til barna på hver flaske, da unngår man at de drikker av hverandres flasker =)

Etikettene er også perfekte å bruke som bordkort, om du planlegger å dekke et 17.mai-bord!

Klikk på bildet over, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Denne gangen skrev jeg ut trykksakene på glossy fotopapir, ved å bruke denne blanke kartongen blir fargene enda kraftigere – noe jeg synes passer kjempefint til dette designet! Men du kan selvsagt printe ut på vanlig hvit kartong også =) Jeg har brukt str A4. Klipp rundt hver etikett, og brett på midten. Dermed har du 12 etiketter/bordkort klare til bruk!

Skriv på tekst før eller etter utskrift, eller la de være blanke for dekor på glassflasker el =)

 

Kos deg med forberdelser til 17.Mai – jeg håper du får en FANTASTISK dag! =)

Stor klem! ♥

 

// mer gratis print finner du samlet HER
// Inspirasjon til 17.mai HER

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...